TAG DARI "ROZZAN"....


"TAG" ni sebenarnya mat dah buat dulu, tapi tak pelah, tak dosa kan kalau kita buat lagi sekali, terima kasih pada Rozzan kerana sudi "TAG" mat yeaa.....dan terima kasih juga kerana berkongsi ilmu2 memasak.....

Misi CookingBookmark.com

1. Mewujudkan laman khas komuniti Food-Blogger dengan meletakkan sebanyak mungkin link blogger yang terlibat dengan makanan.

2. Membantu mengembangkan home-based bussiness yang berkaitan makanan.

3. Mengeratkan ikatan Food-Blogger negara-negara yang memahami dwibahasa - Malaysia, Indonesia, Brunei dan Singapore terutamanya.

Untuk TAG ini, anda perlu

1. Register di laman www.cookingbookmark.com. Masukkan link anda di direktori mengikut kesesuaian blog anda. Anda boleh masukkan link blog anda lebih dari satu kategori sekiranya mahu link anda lebih popular.

2. Masukkan 2 link kesukaan anda di ketegori lain. Contohnya link url yang berkaitan dengan makanan untuk dikongsi bersama.

3. TAG sekurang-kurangnya 3 orang rakan blogger anda untuk meneruskan misi ini.

Jadi Ah Mat Gebu akan meneruskan misi yang berguna pada :-)

Sesapa yang sudi dan berminat untuk meletakkan blog2 mereka di situ, mat izinkan memandang TAG ni sekarang berada di pihak mat...silakan laah yeaa....

Post a Comment

1 Comments

AMARAN KERAS!!!!

DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK. HAKCIPTA TERPELIHARA.