TAG FROM FIDAH & KAK COMBI.....







Gambar barang2 yang terdapat dalam peti sejuk rumah "ibu", rumah yang selalu mat gunakan untuk memasak dan membuat segala macam xperiment. Oleh yang demikian keadaan dalam peti sejuk pun agak kurang teratur, biasa lah Mat memang menggunakan sepenuhnya ruang dalam peti sejuk....









Gambar diatas ni pulak peti sejuk yang berada dirumah sebelah dan tempat mat simpan barang baking yang mudah rosak kalau dibiarkan lama di luar, macam butter, tepung, kekacang dan sebagainya. Ianya lebih bersifat tempat penyimpanan barang2...

Gambar2 "harta karun" tersebut adalah cabaran "TAG" yang diberi oleh "S_Shamen" (nama dia Fidah, Shamen tu nama abah diaa..) dan juga 'Kak Combi" (tak kenal ke kak combi?...dia tu cun u, gambaq lepas nikah tak jauh beza dengan sekarang, maintain pipi teluqq!!)... Harap puas hati lah yeaa. Jadi setakat sini jelah tag tu, mat tak "tembak" sesapa lagi....
TAG FROM FIDAH & KAK COMBI..... TAG FROM FIDAH & KAK COMBI..... Reviewed by Mat Gebu on 4/11/2008 01:30:00 PM Rating: 5

11 comments:

  1. many thanks mat...

    combi dah ckp ni la rupa es box chef..padat sarat perut dia mcm2 adoo :p

    mmg betol laa hg rajin masak dan mmg terer tahap superman..:D

    caiyolaa mat!

    ~ eno pun ade..nak buat apam ker tu??

    ReplyDelete
  2. Confirm hari2 tuannya masak kalau peti ais penuh mcm ni.Kita masak tiap minggu, bukan tiap hari.hehehe

    ReplyDelete
  3. aku terpegun!!! mcm2 adaaaaaaaaaa..

    ReplyDelete
  4. if only my esbox is this neat Mat, i would be very happy he he

    ReplyDelete
  5. mat fridge tu mmg bersih gitu ek...apsal kakyu nye tak neat camtu...mmg design fridge kot camtu.... (kakyu nye kena korek dulu br jumpa brg....)

    ReplyDelete
  6. Mat, tepung and colouring pun simpan dlm fridge..bagus betul la ye.

    ReplyDelete
  7. Very kemas dan tersusun jer barang-barang dalam peti ais bang Mat ni...tabik toing toing lah...

    ReplyDelete
  8. wahh3, nii kalah esbox org pompuannn!! caiyaaalah CMG!!

    (mau menyorok lam esbox sampai beku!! kih3 )

    ReplyDelete
  9. kak combi...
    hehehe..harap2 kak combi puas hati yeaa..actually kan, mat segan tau tag mcm ni..tapi demi kak combi...tak pe, semuaa boleh!!

    Cikgu Panji...
    Memang hari2 kena masak, tapi kalau tak masak, tgn rasa mcm gatal2..

    S-Shamen...
    Hahaha, fidah mcm tesco ko peti sejuk aku, itu kalau belum kemas lagi berserabut...

    Datin Zai...
    Ala biasa2 jee, datin time nak masuk blog, i kemas laaa...hehehe

    Kak Yu...
    Mat pun ada yg kena korek2, kalau tak, tak kan boleh terjadi kek cekelet yg bersalut cream tuu...

    Yasmin...
    Yep, mmg semua mat simpan dalam peti sejuk, sebab stok berlebih, takut tepung tu ada bubuk..

    Pinatbate...
    Jgn tabik....sebab kalau tgk time tak kemas, boleh pingsan 3 hari 3 malam woooo!!

    Syazawaniadnan...
    Ahaks...mmg kalah pompuam, ada tu nangisss meraung2 u tgk esbox i..hahahaha...

    ReplyDelete
  10. Mat, fridge Mat memang sentiasa ropa cam ni ke? Kalau mama kan... fridge mama lawa bila time nak ambil gambar je. Lepas tu... bersepahlah balik.. ahakss...

    ReplyDelete
  11. mamafami....
    Laaa, kita serupa laaaa mama...ahakss, kalau belum kemas kini kan, nak bernafas pun tak bley peti sejuk tuu.....ahakss...

    ReplyDelete

PERINGATAN

AMARAN KERAS!!!!

DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK. HAKCIPTA TERPELIHARA.

Powered by Blogger.