BEN ASHAARI

Saturday, May 5, 2012

HARI INI SETAHUN YANG LEPAS.....

rsz_dsc_6906
Assalammualaikum, malam semua. Sebelum mat mulakan entri ini, mat nak minta maaf, sebab dalam entri lepas kan mat ada kata jiran mat, Ben Ashaari akan muncul di RTM 1 dalam rancangan talk show Generasi Y, tapi atas sebab ada siaran langsung, ia ditunda hingga tarikh yang akan mereka tetapkan kelak. Yelah kita pun kena fahamkan, siaran langsung itu lebih penting, jadi jangan marah ok, nanti cepat tua (^___*)....cerita seterusnya

Setahun yang lalu bertarikh 5 hb Mei 2011 telah berlaku satu perubahan besar pada DTS milik mat gebu, setelah hampir 4 tahun berblog ketika itu, dengan rasminya ia telah bertukar kepada "dot.com". dengan link baru "www.tiffinbiru.com", setelah pageviews DTS masa itu mencecah 5 juta PV. Tak sedar masa berlalu pantas dan hari ini DTS menyambut usia setahun menggunakan dot.com. Moga DTS akan memberi anda ilmu yang berguna walaupun sedikit. Moga Allah swt membalas segala kebaikkan anda2 yang telah menyokong DTS dari dulu... Pada Ben Juga..terima kasih dari DTS. Untuk mengetahui apa berlaku pada tarikh ini pada tahun 2011, anda boleh baca di sini.. Terima kasih semua.....

TANJAK SONGKET UNTUK TUANKU,
PAKAIAN RASMI KETIKA BERTEMU,
SUDAH SETAHUN IANYA BERLAKU,
AGAR BERTAHAN SELAGI BERILMU

12 comments:

Sis Lin said...

sALAM mAT...

Waduh2 ni malam bru dpt online Mat, dr pagi aku keluar jam 8-6pm td gi seminar...kematu montot duk duduk aje..hehehehe

Satu ayat je aku nak tulis dn ucapkan ko...'Tiffinbiru is the BEST!!!!'...

Yg nak baca boleh baca, yg dok ngata, kita diam aje, silap2 yg tak puashati tu yg komen sana sini, dialah yg bt pageviews kita meningkat..kan kan kan..

Tahniah Mat!

Mat Gebu said...

@ sis-linn... Salam linn, huhu, tu lah takpe, aku pun baru balik sebelum magrib tadi, terus buat n3, sebab bar teringat tarikh aku tukar ke dom com...terima kasih linn...

FnF Simple Life said...

Congrats ;)

Ummiakid @ lily said...

Tahniah CM...atas segala kejayaan amat berbaloi dgn usaha cm...Tiffin biru yang membuat saya bersemangat utk belajar dan terus belajar dlm masakan hingga lahirnya blog kecilan saya tu...Tiffinbiru inspirasi ramai orang termasuk saya..Congrats CM...

Rozuan Ismail said...

wah, anniversary satu tahun ye. dot com!! tahniah!!

HaSue said...

TAHNIAHHHHH..semoga DTS terus membara berapi2..
Pastinya banyak pahit manis diharungi untuk sampai tahap ni kan..setahun yg lalu 5juta pv..ni dah 12pv lebih..satu peningkatan yg menakjubkan..!tahniah sekali lagi <--ala2 pengulas sukan dah aku ni ha :D

zulfikar hazri said...

Tahniah Mat gebu.. apa lagi, bila nak buat parti tampar pau mat? hahaa

norinaomar said...

tahniah cikmat..moga terus sukses!!!

AZLITA AZIZ said...

Tahniah juga dari akak ^_^

Myra Jay said...

Tahniah ye..
Semoga akan terus sukses ya :)

Sofie Natashah said...

Tarikh lahir saya ni. 5 mei.

Tudung4You said...

jom kekawan jenguk tudung terkini dan eksklusif di http://tudung4you.blogspot.com/!

Disclaimer

Dunia masakan memang unik. Dari bahan-bahan asas boleh bertukar kepada ribuan jenis masakan yang berbeza rupa, gaya dan rasa.. Itulah keajaibannya... Tiada sempadan untuk berkongsi ilmu mengenainya....

AMARAN KERAS!!!!
DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK... HAKCIPTA TERPELIHARA.