BEN ASHAARI

Monday, June 6, 2011

SYUKUR....BLOG AKU MASIH BERGUNA RUPANYA!..

(Gambar Ehsan Google)
Coretan pagi (masa mat tulis tu jam 2.30am Isnin), mat tulis setelah membaca mengenai DTS adalah antara penyumbang traffic di blog mereka...Hmmmmmmm....terima kasih dan syukur alhamdulillah. Masih berfungsi dengan elok rupanya blog DTS-MAT GEBU ni. Kalau orang2 bijak pandai dalam penulisan blog, sah mereka kata "mat gebu mula nak "mengarut", tak kesah lah..bukan apa, cuma nak bagi tau apa yang aku rasa pada saat ini. Janji entri kita bukan mencaci manusia lain atau memandang rendah pada ke bolehan orang lain...bess ke entri macam tu, walaupun sekejap jee berpuluh ratus on9?...

Terima kasih mat pada Sunah dan Iffah Afeefah, tak sangka juga DTS adalah penyumbang traffic yang agak selesa untuk blog mereka..Yelah kan blog masak2 ni apa lah sangat, tapi syukur alhamdulillah, sekurang2nya dapat juga membantu blogger lain walaupun hanya sebesar zarah. Untuk bertahan dalam dunia blog ada kala mencabar, tapi semangat itu penting dan insya Allah kita boleh bertahan lama...

Pada mereka yang sudi mem"backlink"kan blog di DTS di blog mereka, tiada lain yang boleh mat kata, ucapan terima kasih. Tak lupa untuk geng masak2 mat LG dari blog Salam 2 Benua, sebagai penyumbang traffic utama dari blogger. Moga kita boleh bekerja sama antara satu sama lain, dan untuk yang lain2 juga terima kasih, maaf jika ada terkasar bahasa. Salam sayang dari DTS-MAT GEBU.....

16 comments:

~Kirin Selama Perak~ said...

bila PCM nak sumbang trafik kat KSP ni?
:)

Mat Gebu said...

@ KSP - erkkk...hehehe...

~~zAnAfAhMi~~ said...

kenapalah MG tak tdo lg pukul 2 pagi? nanti kalau sakit, sape yg susah? kita org jugak yg susah takde blog nak refer masakan yg sedap2....
mudah2an MG dpt pahala drp apa yg MG buat skrg ni...

~nsar~ said...

Gud job PCM.. bukan senang nak jadi yang dihargai.. kadang2 kerana satu kesilapan segala kebaikkan tertutup kejap.. yang ada hanya penjajaan keburukan tanpa henti..

||aLeaSaRa|| said...

salam singgah pagi.tak mau momday blues ye...hidup mesti ceria!!!MG baik hati dan ikhlas ber 'entri' itu sebab kami semua setia di sini!!!biarpun MG tak pernah singgah blog kite tapi kite akan tetap singgah di sini.jgn risau...apa2 pun kami semua tetap menanti latest entri di sini...di sini...

Ija Zambry said...

alaa nak sumbangan trafik mat jugekkk! hehehe. blog mat ni tak pyh susah payah pomot org akan letak kat bloglist rela hati tau sbb nak tau update :-) keep up d good work mat!

Mizz Coki said...

Hehehe.. macam2 Mat ni. Okeh, nak jugak mintak sumbangan derma trafik barang sepiring dua. :p

Entri dah update! BOSS! MARI KITA JUMPA MIHA POGACNIK, NAK TAK?

bersama kak Es said...

Kak Es pun terharu sangat dapat traffik dari DTS
Sangat berterima kasih dengan CMG

http://esmeda.blogspot.com/2011/06/blogger-tua-tak-sedar-diri.html

Cik Kamoo said...

Tahniah...CMG byk berjasa pada blogger lain! Moga hidup CMG dirahmati Allah hendaknya

alamanda said...

mat pun pernah berjasa pada akak suatu masa dulu. tq mat.

Ummiakid @ lily said...

Yup..memang betoi pun...blog CMB mmg boleh naik kan traffik blog org lain...sebagai contoh blog saya...cm mmg banyak bantu...tq tq & tqvm

leyzajamil said...

salam, sy backlink CMG harap jangan marah ye ..
jom baca korang basuh telor tak sebelum masak?

Miss Ran said...

pengsan 10 saat lg


bgn balik

tengs pcm..huahhhhhhhhh

~..Lesung Batu..~ said...

mekasih pcm!!~ trafik blog ina pon byk dtg dr pcm...^_^

Sunah Mohammad said...

TERIMA KASIH!!!

FAIZATUN said...

artikel yg bagus utk diet solution http://c0c78l041dqd727lt3hcuzfm7h.hop.clickbank.net/

Disclaimer

Dunia masakan memang unik. Dari bahan-bahan asas boleh bertukar kepada ribuan jenis masakan yang berbeza rupa, gaya dan rasa.. Itulah keajaibannya... Tiada sempadan untuk berkongsi ilmu mengenainya....

AMARAN KERAS!!!!
DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK... HAKCIPTA TERPELIHARA.