BEN ASHAARI

Wednesday, June 29, 2011

ENAM JUTA PAGEVIEWS.....SUDAHH!...

tiffinbiru

DTS-6
Huhu..ngantuk's, nak tidur awal sikit lah ni malam. Entri resipi esok mat masukkan, malam ni mat nak letak print screen (terima kasih "Sunah") pageviews ke 6 juta's, blog tiffinbiru. Lalalalala....Terima kasih semua yang sudi singgah dan mentelaah resipi2 cikai di blog DTS ini. Tanpa sokongan anda sudah pasti DTS tidak akan bertahan sehingga ke hari ini....Terima kasih sekali lagi, moga blog DTS dapat memberi manfaat dan kita boleh bertukar2 idea dalam dunia masakan yang tanpa sempadan ini...Ok tu saja entri ringkas, selamat malam dan assalammualaikum...salam sayang dari DTS-MAT GEBU...

32 comments:

kella said...

Ya Allah.. 6 juta??? masyaAllah.. kita 300 lebih pun nak getik gembira.. inikan pula 6 juta!!? waaahahhh. tabik spring dengan CMG! siyes.. hebat.. terbaik! =)

Jom Bantu Vote Untuk Saya! Boleh?

Citarasa Rinduan said...

Tahniah CMG

mmg rasa bangga sbb mengenali tiffin biru..

Dawa said...

tahniah cik mat. mmg mantop. smoga terus berjaya dan berjaya :)

Sunah Sakura said...

tahniah pcm!!!!

Kalamhati said...

Tahniah che mat!!semoga trus mantop dan sukses..KH sentiasa sokong dr blakang dapo..hehehe

solomolo said...

Tahniah pcm...

mama ju, said...

Aslkm anakanda,

Tahniah, mama memang suka dan sayang kat cik Mat ni...MOGABAHAGIA...MIMPI INDAH2.

pRiNCe said...

tahniah abg mat..selamat amju jaya ye..:)

Kjee said...

kalo lah dapat diconvert ke RM (ruppiah tak main), alangkah bahagianya CMG!!! tahniah!!

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

6 jutaaaa wahhhhhhh tahniahhhhhhhhh..

Ummiakid @ lily said...

mak oiii...6 juta...Tahniah CM..mmg berbaloi...

Kak Rose said...

Wow!!! 6 million pageviews... x termimpi kak rose nak dapat cam ni!

Huszaini said...

tahniah mat!!

Zulfikar Hazri said...

hebat tak hebat la kan mat kan?

bygkan kalau orang datang bayar singgit, tak ke dah 6juta duit kau? jutawannnn


kalau sorang bayar sekupang pun jadila.. tak ke dah 600k duit kau...

kaya Pakcik mat gebu nih...

nak iphone4 bolehhh??? hahahahhahaha

arryani said...

ahaha..bnyknyeee...saya ni ciput jek..tu pun pnyer la gedik nye hepi..ahaha

Mat Gebu said...

@ kella - terima kasih, ini semua atas jasa baik anda juga..

@ CR - ayuu, terima kasih anda pun byk membantu..ingat tak masa ben dtg tu hari, kalau ayu/sue takde..pitamm okehh..

@ dawa - terima kasih, blog anda hebat, menjadi rujukan student juga.

@ sunah - terima kasih sunah...jasa anda pcm kenang..

@ KH - terima kasih, ecehh anda nya penulisan apa kurang..nice okeh.

@ solomolo - terima kasih anak muda.

@ mama ju - terima kasih, puan, doa kebahagian utk puan sekeluarga juga..

@ prince - terima kasih..untuk anda juga..

@ kak jee - haha, kak, kalau yang tu real..kita pi melancong sama2 eks..tuu dia.

@ mak dara - terima kasih dan tahniah utk mak dara pada digi tu..

@ ummi - terima kasih, anda banyak beri sokongan pada DTS..

@ kak rose - insya allah kak, nanti akan jadi juga..

@ huszaini - terima kasih.

@ zulfikar - hahaha, boleh2..ni iphone8 yang belum keluar tu aku
dah tempahkan utk nkoo..amacam boleh macam tu?..

@ arryani - eh nice name, saya suka nama arryani. hmm sikit atau byk tu tak berapa nak penting, janji kepuasan diri kita sendiri, pada saya apa kejayaan dalam dunia pun merupakan ujian dari Allah, nak tengok kita jadi riak atau tidak..berat juga tu kan..apa2 pun terima kasih pada arryani dan semua yang memberi komen...

suri solehah said...

baru tgk blog,,,tahniah CMG..DTS antara blog masakan yang sangat menarik minat utk budak baru belajar masak cam saya ni

~Sya~ said...

tahniah CMG, u deserve it!

CT Delima said...

As;salam Mat

Tahniah dari kak ct buat Mat dan DTS juga :D

Ujang9897 said...

mak ai....

tahniah....=)


6 juta wooooooooooooo

Mieza said...

tahniah che mat..suka semua resepi che mat :)

zana said...

tahniah mat!

mas saari said...

wah, 6 million dollar man! hehehee

slumberdek said...

oloh banyak yooo.... bilo la nak jadi gini etek blog kawe ni. nak ajok blako lako saing2 abg mat gebu mai sini la getek yooo ziaroh slumberdek

Raja Intan Sulphida binti Raja Sabarudin said...

hebat la... che mat... ini lah balasannya bagi orang yang tak kedekut ilmu. allah tambah lagi rezekinya. che mat sumber inspirasi saya untuk belajar memasak n berblogging ngan komuniti masak2. i love u DTS! psssttt.... tak nak celebrate ke?

Nannie said...

Slm Mat gebu ,

Tahniah tahniah moga Mat terus suksess dalam apa saja bidang . Blog Mat banyak membantu akak dlm hal masak ni . Banyak juga resepi yg akak cuba ambil dri blog Mat ni dan sedap menjadi laa

fiq. said...

hoho, banyaknye visitor!

Yatie said...

Tahniah Mat, akak tumpang gembira..DTS mmng best dari dulu,kini dan selamanya..moga terus berkongsi idea memasak dan resepi2 yg best...cayalah...

Gee® said...

Tahniah...!! resepi memang best...

aku_NAPiE said...

tahniah2....

harapa dapt gak...

jom layan:

http://ohnapie1987.blogspot.com

Kuliner said...

wah selamat ya , semoga situs aneka resep makanan ne bermanfaat bagi pembaca, thanks ya

SaRa said...

tahniah cmg. ramai peminat resepi cmg .ni lum keluar tv lagi juta2 orang tengok......