BEN ASHAARI

Tuesday, June 7, 2011

CUBA TENGOK NIH......ITU PUN KALAU SUDI...

TB
Salam pagi Selasa...pagi2 ni rasa macam tatau lah apa nak letak sebagai entri selingan, jadi mat cuba masuk ke blogger nya "stats" dan lihat kalau ada apa2 perubahan, selain yang ini boleh juga tengok di nuff dan juga google analytic, tapi kali ni saja nak test tengok kat stats blogger.com. Nampak gaya Digi Award tu antara penyumbang traffic utama kan.. dan antara blogger yang menyumbang traffic tinggi, datang dari blog masak2...terima kasih. Mat backlinkkan blog yang ada kat dalam carta tu...
Oh yea..dalam kesempatan ni mat pun saja lah, kempen untuk DIGI AWARD, segan juga ni, tapi itu yang harus kami buat, adat untuk meraih undi kan, cuma harap keikhlasan dari anda, jangan lah rasa terpaksa yea...Kalau anda sudi vote DTS kat sini.....dan juga dah terlanjur tu vote sekali BA kat sini..Didahului dengan ucapan salam kasih sayang dari DTS-MAT GEBU...

20 comments:

CT Delima said...

As'salam Mat

WOWW!! nak kata apa, dah memang blog DTS ni memang yang terbaik pada kak ct. Tahniah Mat kerana Mat masih kekal dalam blog masak2. Tolong jangan hentikan okey..sedih kak ct nanti...huhuhu

Ribbon Clown said...

Tengkiu Cik Mat sbb sudi link saya :D u make my day!! :D

Sis-Lin said...

Mat..ada juga yg nama bluetiffin tu yek?? ko tiffinbiru..hehehhe

bersama kak Es said...

yeahh..tak sia2 pepagi tinggalkan cekodok kat kuali datang ngundi.

esok last kan ?? harap2 boleh MENANG !!

Bella Bell said...

good luck untuk uncle mat dan bro ben :)

azila said...

wawwaaa....tahniah.okies..p undi jappp:)

aizura said...

wahhh gud luck DTS-mat gebu...

makdara TERdiva said...

kita awal2 lagi dah vote CMG :)

AI said...

- teruskan usaha CMG yg suci murni ini...ameennnn...

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

wowww mmg kagum dgn Abg Mat =)

Shiela Firdaus said...

good luck Mat..erkkk, masuk sini je abes plan dietku..nafsu makan mula membuak²!

RashAtie said...

good luck!!

Miss Ran said...

hbt blog mskn

BA pun kalah

lemongrass said...

Thanks Cik Mat for the backlink. Terer jugak lah ye blog I ni kiranya sebab jadi penyumbang terbanyak traffic ke blog DTS, hikhikhik...
Semoga sama2 kita dpt manfaat dgn bertukar2 link ni kan :-D

sarah-najwan said...

tahniah CMG..blog yg popular gtu..

**terima kasih krn folo blog saya..hehe

izee said...

blog masakan mmg dminat ramaii..sy pon jdkan rujukan tuk blog ni..tahniah MG

IdaShazana said...

MG mmg vougue...glemer abis

Cik Lya said...

heee~ ta jemu aau vote MG ngn BA.. :)

~ raihazi ~ said...

alhamdulillah .. teruskan berblog, sbb byk bantu bg idea bila blur nak memasak :)

IdaNurFieyda said...

tahniah..keep blogging ye mat..update resipi terbaru cpt2..sbb bile blur msti bkk blog mat utk cedok resipi..hehehe

Disclaimer

Dunia masakan memang unik. Dari bahan-bahan asas boleh bertukar kepada ribuan jenis masakan yang berbeza rupa, gaya dan rasa.. Itulah keajaibannya... Tiada sempadan untuk berkongsi ilmu mengenainya....

AMARAN KERAS!!!!
DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK... HAKCIPTA TERPELIHARA.