BEN ASHAARI

Tuesday, May 24, 2011

CONTEST ZRINIEESCORNER....BESAR-BESARAN!

Berita panas ni....Anda tak tak teringin ke untuk memenangi hadiah percuma yang menarik, mat pernah war2 kan dulu pasal "Zarinieescorner", telah mengadakan kontest besar2an. Hadiah yang menarik, ada tu sesuai untuk diguna pada Aildil Fitri akan datang ini. Kontest telah bermula sejak bulan 4 dulu dan telah disambung hingga 31/7/2011....Ada syarata mudah yang perlu anda lakukan, yelah kan sambil mata belum mengantuk tu, apa kata join, ada rezeki memang hadiah....kan bess...Untuk maklumat lanjut sila klik di sini..... Jommmm...

4 comments:

Sunah Mohammad said...

hadiah dia dapat teko tak? err... :p

bersama kak Es said...

sunah ..hadiah dia kotak

jug byk yg lawo2

Mat Gebu said...

Hadiah dia ada macam2....

Muhamad Luqman Hakim Mahmud said...

waa..meriah ni..hehe!

Disclaimer

Dunia masakan memang unik. Dari bahan-bahan asas boleh bertukar kepada ribuan jenis masakan yang berbeza rupa, gaya dan rasa.. Itulah keajaibannya... Tiada sempadan untuk berkongsi ilmu mengenainya....

AMARAN KERAS!!!!
DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK... HAKCIPTA TERPELIHARA.