BEN ASHAARI

Friday, April 29, 2011

MISZLULLABY "MOSCOW" GIVEAWAY...

Weeee wettt...cakkk!!..hehe, demam ni tapi demi itu aweks dari Moscow, pakcik mat buat juga lah giveaway ni...minta maaf sebab tak prasan kena TAG...menarik nih...Syarat2 dia anda boleh baca kat sini... dan semuanya telah mat buat...cuma syarat no. 5 tu jee mat tulis kat sini...Kena TAG 5 blogger. Tarikh tutup mungkin 30.08.2011..phewww lama lagi tuuu...pstt tah2 hadiah dia kete kebal russia..haha sapa tau kan.. Ok meh sini tengok sapa mat TAG....

12 comments:

AdyBudika said...

Aku dengan tangisan mata darah sahut cabaran ini!!!!!!

mcm ni lah said...

lama tak komen kat sini,.. nti sy cuba try join

mcm ni lah said...

lama tak komen kat sini,.. nti sy cuba try join

Mat Gebu said...

@ ADY - YEAHHHH...CAYA LAH BEB!..THANKS ADY.

Along Usop said...

whooaaa.. awek moscoww!!...

:P

Sunah Mohammad said...

aiyokkkk...takleh jadik nihh!

putERi-kAtEk said...

alamak....hahahahahahaha

Sunah Mohammad said...

uiks, pcm da submit link ke blom kat ML?

miszlullaby said...

timer kaseyh cik mat~nih sayang cik mat lebih ni ^___^

CT Delima said...

ayoyo... amak! adeiiii..ni yang perit campur sakit nak buat entri ni.. hihihi

CT Delima said...

cabaran dah selamat disempurnakan hehe..

http://taman-syurga-abadi.blogspot.com/2011/04/giveaway-from-moscow-by-miszlullaby.html

Ummi said...

Maaaaaaaaaatt...sori x perasaaa...aaann laaa...hehehe...ok la nnt akak wat gak...best gak kot dpt hadiah dr Moscow eh..hehehhee

Disclaimer

Dunia masakan memang unik. Dari bahan-bahan asas boleh bertukar kepada ribuan jenis masakan yang berbeza rupa, gaya dan rasa.. Itulah keajaibannya... Tiada sempadan untuk berkongsi ilmu mengenainya....

AMARAN KERAS!!!!
DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK... HAKCIPTA TERPELIHARA.