BEN ASHAARI

Saturday, April 16, 2011

CONTEST TERHEBAT DARI ZRINIEES CORNER.

Salam semua....morning..Sebelum mat letak N3 masak2 nanti. Mat nak nak war-warkan satu contest hebat, kira ni besar2an lah. Bukan lah hadiah kereta, tapi kalau kaum2 hawa memang sesuai ni, yang nak kawen (nikah) pun sesuai...macam Ujang dan pasangan..sapa pulak tunang dia tu, Ujang apa nama tunang nkoo.."Melah" ke..sapa..ke Yana..ehh tak berapa nak ingat pulak..

Contest ini dibuat oleh Zarinieescorner Enterprise dan juga ditaja oleh beberapa orang sponser hebat juga...Rugi kalau tak sertainya...Syarat2 nya tak sukar, kena buat keje sikit jee, mat jamin anda takkan rasa rugi sertai contest ini..Kalah menang tu ikut rezeki masing2..Satu kelebihan contest di Blog ialah, anda tak perlu beli setem, pergi ke pejabat pos atau sebagainya. Cuma perlu on9 dan lakukan sedikit tugasan simple...jadi apa lagi, sertainya sekarang....Contest ini bermula dari 11 . 04 . 2011 hingga 31 . 05 . 2011 ....Banyak masa lagi..Jangan tunggu lama2, nanti hadiah habis dikebas dek Mat Gabu...haha melopong korang....Klik sini untuk lebih lanjut...

5 comments:

akuanakpahang said...

Salam CMG, pergh lumayan jugak hadiahnya yang berminat leh try :)
New Entry "Pengantin berbogel jimat kos pakaian."

velasrizal said...

menarik gak contest dia wat kali ni

Keputusan Pilihan Raya DUN Sarawak ke 10 Live 16 April 2011

miszlullaby said...

bestnye,dapat cadar tu...^_^


p/s:cikmat dah ok hari ni? ML demam.xde selera mkn dah ni.=(

Cahaya Mama said...

trme ksih CikMat,.nnti nk try join lah,.hehe,.

ShashaCatering said...

Best gak contest dia, tapikan blog dia tu nampak mcam complicated sikit.

Selamat berjaya semua yang join contest ;)

Disclaimer

Dunia masakan memang unik. Dari bahan-bahan asas boleh bertukar kepada ribuan jenis masakan yang berbeza rupa, gaya dan rasa.. Itulah keajaibannya... Tiada sempadan untuk berkongsi ilmu mengenainya....

AMARAN KERAS!!!!
DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK... HAKCIPTA TERPELIHARA.