BEN ASHAARI

Thursday, April 21, 2011

ADY BUDIKA...KOO TENGOK SENDIRI!!!...


Waaaaaaaa..apa kena N3 macam ni plak..tak ni tadi kat FB, mat nak tag Ady Budika budak media prima tu, tapi tak boleh.... Bila type @A keluar Ben Ashaari, berbuih ni aku kata tak boleh, eh, ada juga yang tak caya, aku sekarang ni mudah panas, dah lah dapur ni pagi terik mentari dia mencengkam jiwa, berasap nihh..Bukti, macam kat gambar atas...Ady koo meh sini tengok sendiri...huhh!!.


Lepas tu aku type pulaK @Ady...tapi keluar orang lain...antaranya geng masak2 mat yang dok di America..huhu..pesal lah si ady budikanya nama tak lekat kat wall aku....mushkil nihh...alah tak pe lah nanti2 ok lah kan...lagi pun si Ady tu sapa lah sangat...Guaa bukan heran pun...haha, sahh sentap gila ni kalau dia baca...releks...ingat koo tu tak sehat, sentap kang sesat lagi dalam hutan negara... Okeh tu jee, nak pi buat "Pancake"...salammm.....sori Ady, aku gurau2, jangan ambik hati...pstt...mulut puaka mana yang ngata koo muka pecah rumah tu hari?....hahaha..

17 comments:

Isteri Encek Bard said...

hihihii CMG kene taip penuh kot.... sentap mak

Mat Gebu said...

DAHH TYPE, CUMA NAMA PAK DENGAN MAK DIA JEE PCM TAK TYPE SEKALI..

AdyBudika said...

Ahahahaha..adakah aku sudah menjadi halusinansi selepas tersesat semalam..errr.....

Izamir Ridzwan said...

type izamir ridzwan pulakkk

Sis-Lin said...

pelik pelik...mungkin dh jadi halimunan kot..atau dh terlebih tgk 'epal kembar' si ady tu...hahahahhahaha

✿❤Cik Izan❤✿ said...

apa???? che mat nak buat pancakes...tergugat lagi imanku...huhuhu....

IQBAL ZARIN said...

pernah jgk jd mcm ni. mebi dah boleh setting kat fb kot. setting utk org lain x boleh tag nama kita...

Nornaniza said...

kene taip nama belakang, fb ni wat searching guna nama belakang, cuba cikmat taip 'budika', tgk kuar ke tak

Mat Gebu said...

Ok thanks all, lepas ni pcm cuba yeaa....

EYQASARA said...

yeww!!! pancake.. hulur2 la eak! hihihi... terbayang dah rupe pancake tu.. aiseyh!

Sari Yusa Ibrahim said...

yelah, sy pun tadi tak dpt tag nama ady, msti dia dah set ni org takleh tag nama dia... ADY! Sila jawab

risa said...

korang tak kawan eh:)

Ummi said...

Hahahahhaha...aah la Mat. smlm akak nak tag or taip nama dia x kuar2..ntah apa ketulahan yg kena kat nama dia tu x tau la....kena tukar nama lain la kot..mcm org tua kita dulu2...x sesssuaaaii kot..hehe

akuanakpahang said...

Salam, jengah tgh hari kat sini :)
New Entry "Senyum-senyumlah sokmo!"

Mat Gebu said...

Kannn....tapi jam ni mat belum try lagi, takpe nanti cuba...terima kasih sekali pada yang komen..

gadisBunga said...

ce taip nama saya. :D

tapi nama betul la. :D

Dayana Aj said...

fb kdg2 mmg camni..

Disclaimer

Dunia masakan memang unik. Dari bahan-bahan asas boleh bertukar kepada ribuan jenis masakan yang berbeza rupa, gaya dan rasa.. Itulah keajaibannya... Tiada sempadan untuk berkongsi ilmu mengenainya....

AMARAN KERAS!!!!
DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK... HAKCIPTA TERPELIHARA.