BEN ASHAARI

Saturday, March 19, 2011

SEDENAK MENJADI "SAKSI" MEREKA.

Waaaaaaaaaaa....n3 selingan kejap...haha, jangan marah yea, sebab mat kerap selit kan kesah ady dan sunah..bukan apa. mereka ni pertama kali bertemu secara "hidup" dekat satu sudut rumah mat gebu di Sedenak...bersejarah tuu. Jangan pulak kata mat gebu berat sebelah, bukan macam tu yeaa. Orang kata kalau dah ada perasaan, beri komen pun boleh bersaing..kann ady....kann sunahh...Ni komen semalam kat N3 "Oreo Cupcake", sekali mat perasan, ehh, lepas ady komen, sunnah pulak komen...nampak sangat jodoh mereka kuat...mudah2an...Kami doakan, insya Allah... Ok tu saja N3 selingan...salam sayang dari DTS-MAT GEBU..

20 comments:

Sunah Mohammad said...

hamboiiiiiiiiiiiiiiii...ade entry balas dendam nampaknye...hahahaha~

Mereka Ada Skandal, Saya Rela...

azian said...

hehehhehehe...
so sweet...
nnt leh mkn nasi minyak kat sedenak tak agak2...???hehheheh

y u y u Z u l a i k h a said...

hgahahahahaha... saye tak sabar makan nasi minyak!

Mat Gebu said...

@ sunah - hahaha. tak pe kenyataan..

@ azian - erkk, tu pakcik mat yg kawen..hahaha...

Mat Gebu said...

@ yuyu - boleh2..nanti kita masak ramai2...amacam

Ecah Ecot said...

same2 la kite doakan...hehehe

erienz said...

alhamdulilah, mudah2an...jodoh mereka kuat...amin...

mynameismy said...

salam. gudmorning abg mat gebu..;)
i'm new here! da lame follow tp bese jadi silent reader je hehe..

kagum dgn sume masakan kamu!;)

AdyBudika said...

hamboi...patot la tido asyik terjaga jer..ada org kutuk2..ahahha

Cik Eyka said...

@adybudika
ade rase dikutuk kew??
niekn doa..doa utk jodoh anda bersama sunah

Mat Gebu said...

@ cik eyka - haha, alah dia mamai lagi tu...biasalah mimpi...kann ady..

suri solehah said...

salam..nak sama2 amin benda baik :-)

♥yaya budak suka embun♥ said...

walaupun tak bape kenal diorg ni, tapi rasa hepi plak bila baca kat blog ady n sunnah n kat blog abg ben sendiri pasal diorang..mudah2an jodoh mereka berpanjangan..aminnnn :D

Melati Qistyna's Mummy said...

hehehhe, tu lah, mkn nasi myk.... chef nye CMG, ok x ? :P

NadiRah said...

hahaha!!!

Miss Ran said...

sifuuuu mat..

sy suke la.buat lagi k..hhaha kene komplot ngn encik ben skali hehe

shashacatering.com said...

Semoga ada jodoh ;)

Cik Sara said...

Amiin....
Kalau jadi, saya nak ikut rombongan ke Sarawak..hahaha

Lieynanilaz said...

lauk yg simple tu lah yg sedap...

Shaizhar said...

x Rasa pun so x leh komen

Disclaimer

Dunia masakan memang unik. Dari bahan-bahan asas boleh bertukar kepada ribuan jenis masakan yang berbeza rupa, gaya dan rasa.. Itulah keajaibannya... Tiada sempadan untuk berkongsi ilmu mengenainya....

AMARAN KERAS!!!!
DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK... HAKCIPTA TERPELIHARA.