BEN ASHAARI

Thursday, February 24, 2011

REHAT UNTUK BEBERAPA JAM.....MERAJUK HUHU...

Dengan rasminya masa N3 ini muncul, DTS-MAT GEBu, akan berehat selama2nya...Wahhh, pengsann >_< , haha, bukan selama2nya lahh (jika di panjangkan usia), tapi untuk beberapa jam...huhu, sebab ada urusan penting (tapi aku hanya mengikut perintah), dengan itu mungkin n3 resipi akan bersiaran petang nanti, insya allahh...Minta maaf dari mat gebu...Jadi pada semua, sudi2 lah berkunjung ke link2 sahabat dan teman blog yang tersenari di DTS ini...Blog jiran tu tak payah lah sebut, memang ramai orang singgah, nanti kalau mat sebut, ada lalat YM mat gebu dan perli2 aku..hadoii peninggg pala pakcik mat ..Ok dulu, salam sayang dari DTS-MAT GEBu..jumpa nanti, insya allahh....

18 comments:

hana said...

hahahahaaa.. tingat tv kokak abah aku dulu biler xde siaran camni.... yg pastinyer org dpn tv tuh selalunyer zzzzzzzzzzzzzz... akulah tuh! hahahahaa

masak mat masakkkkk! makyah nak makan.. kekekeke

Sari Yusa Ibrahim said...

lama tak tengok gambar tv macam ni... hahahaha

Ummi said...

Hahahaha...mmg blackout dah ke rumah ko lepas makan apam blackout tuh??? Adeeeiii ko pi uruskan apa Mat oiii...tempah baju nikah ke...esok jumaat kan....wakkakakakaka

SYAZIRA said...

hahah! tak tahan! gamba tv dah xdek siaran.. lamenye x nmpk lambang nih.. ni abg mat dok rajin pi google le tuh!

SaYraH WonDerLanD said...

Huhuhuhuhuhu nasib baek resepi masok entry petang karang,kalu tak, kebuluQ la cheQ

amyra zin said...

hehe . suke tgk gmbar tu . da lame sgt xtgk . hehe. btw, truskan memasak =)

WarisanBonda said...

wahh sangat menarik ku tertarik kau memang da bomb..hahah itam tu menawan la che mat!!

Norhafiza said...

kihkihkih...rindu lak rasanya zaman tb camnih...penuh nostalgia..

ok abgMat..all the best k..buat la yg penting tu dlu..senang2 leh bikin resepi lagi ek..

hanisa sabrina said...

hahaha.alala.merajuk.
hihi.

takpe,asal lepas ni ada resepi2 terhangatt lagi!

NuReLLe said...

ala...baru ingat pagi ni nak breakfast kat blog Pok Cik Mat sambil disajikan makanan2 yang syedapppp..tbe2 tgok gmbar tibi ni ha...
gugugugu..:)

1st vlog with 1tube..:)

Aziela said...

huisshhh...berderaauuu darah baca part awal2 posting nie...seb baik a few hours jer... Ku tunggu postings darimu CMG....

Citarasa Rinduan said...

cik mat..jangan lama2..nanti ku ambil alih ini DTS..heheheh

LARI!!!!!!!!!!!

azila said...

eheheh..tergelak baca komen k.ummi.ok, kitorang tunggu ptg nilah per cternya:)

aDisH.sHidA said...

bila tgok pic atas tu teringat plak dulu2 nya siaran tv...siap ada bunyi g kalau xde siaran

akuanakpahang said...

Salam CMG, elok tu rehatkan minda boleh segarkan semula nanti.
New Entry "Lagak alim taik kucing."

NaniRostam said...

salam...semuga semuanya berjalan lancar.....

AngahSayang2314 said...

baru tahu blog mat nie angah singgah sini cari apa patut 4 llow la

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

la..Mat Gebu nak pi mana?

Disclaimer

Dunia masakan memang unik. Dari bahan-bahan asas boleh bertukar kepada ribuan jenis masakan yang berbeza rupa, gaya dan rasa.. Itulah keajaibannya... Tiada sempadan untuk berkongsi ilmu mengenainya....

AMARAN KERAS!!!!
DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK... HAKCIPTA TERPELIHARA.