BEN ASHAARI

Wednesday, February 23, 2011

ARGHH..AKU PUN CEMBURU JUGAK!!...

Waaaa....hari ini dalam sejarah, ada blogger cemburu dengan mat gebu...wawawaa..pemsannn bak kata miss lolly anak tokey restoran tuu...miss lolly ni kalau culik boleh dapat manyakkk duit..kannnn...Terima kasih lah pada Yna sebab cemburu dengan ai....mat gebu, tu kalau nengok jari aku, lagi cemburu 360 darjah, tapi terharu juga ada yang sudi menhargai aku sebagai blogger masak2 kertu...masalahnya kertu ke 25 + 10 tuu?. Nak tau apa dia cemburuuu sangat dengan mat gebu, sila2 ke sini.....erkk bukan sana lahhh siniii...kalau sana tu blog jiran aku..korang nihh!...Ok nantikan resipi seterusnya dalam N3 akan datang ini...salammm....

7 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

pehhhhh! 96 online usersss! dahsattttt ^^


sane dah terjah belog dia ^^

Izamir Ridzwan said...

jap2 nak baca entri dia.. ehh yuyu ni sentiasa awal komen!

Mat Gebu said...

@ yuyu - alah hai...pakcik beng lagi byk, pakcik mat ni biasa2 jeee..

@ IR - laaa takkan tatau, koo tgk nama belog dia apa?..kupu2 kecil kan..tu yg pantas..haha

Pembawa_Wacana said...

Ala...yuyu lagi.. baru nak merasa orang first komen dalam DTS ni...

risa said...

saye pon jeles ngan en.mat...kenapa idea masak tak pernah kering eh..ish ish ish...gerammmmm

hanisa sabrina said...

haaa, ni tak lama lagi boleh ganti chef wan dah.
haha

yna fazlyna said...

ya ampun.. baru pasan entri ni.. thanz pakcik mat... huhu... pe dah. dah lame entri ni. baru yna pasan..

Disclaimer

Dunia masakan memang unik. Dari bahan-bahan asas boleh bertukar kepada ribuan jenis masakan yang berbeza rupa, gaya dan rasa.. Itulah keajaibannya... Tiada sempadan untuk berkongsi ilmu mengenainya....

AMARAN KERAS!!!!
DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK... HAKCIPTA TERPELIHARA.