BEN ASHAARI

Sunday, February 20, 2011

ADY BUDIKA "HOT' CONTEST....PENGSAN (^_*)

Salam semuaaa...N3 selingan sekejap...U all tak mo kee minyak wangi Jlo tuu, tak nak kang aku ambik, melopong memasing, Ady Budika nya contest masih berlangsung di blog beliau. Tak nak join ke?..tak minat eks?..huhu, tapi kan...minyak wangi ni mahal tau RM 270 sebotol...dah lah tu ini Ori punya barang, bukan jual tepi2 lorong punya..Seriuss, tak tipu punya....dannn pak cik Ady atau nama glamour dia "mat bulan"....ada tambah hadiah lagi nkooo, yelah kira sagu hati....

Ni haaa hadiah sagu hati diaa, 3 ekor kodok ijau, serta apa tu eks, key chain kodok juga..Lawa gak kan cute jee, ni sah2 katak pisang sebab kaler ijau...Anda tak teringin kee, kalau dpt kodok ni bes gak buat bantal bucuk tak pun...yang mana hangit becinta tu kalau geram2 boleh gak luah kan perasaan kat kodok ni, sapa tau, koo ciomm lepas tu dia tukar jadi Anuar Zain ke...tak pun jadi Fahrin Ahmad ke...tak pun jadi Ady Budika kaaa...perghh...pitammmm...haha. Untuk maklumat seterusnya, anda boleh ke blog Ady di sini.....

9 comments:

Miss Ran said...

suda join pak mat...

ori ke...tk psan lak huhu

nmpk sgt tk pntgkn adiah

AdyBudika said...

thanks2..grrrrr.....tak tau nak balas macam mana..errr

Sunah Mohammad said...

ahaha~ tarik diri la camni! takot bertukau~ haha~

mula2 taknak join sebab saya kan PA PCB dan PCM..:p lepas tu tengok teddy froggy cam comel jek, terus nak join! hahaha~

Mat Gebu said...

@ ady - alahh ikhlas lahh tak nak apa2...tapi kalau nak bagi 25 juta, aku nak arghh...haha

AdyBudika said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..25juta...takmampo den..kalo 25 juta rupiah tu pun kene pikiar

Ummi said...

Hahahaha...Mat Gebu je lah pakai minyak wangi Mat Bulan tuh...ekekekee...byyyyeeee

akuanakpahang said...

Salam CMG, pergh! lumayan jugak hadiahnya tu. Selamat memasuki contest tersebut pada yang berkenaan.
New Entry "Bahaya seks di usia muda"

Citarasa Rinduan said...

cik mat

minyak wangi tu....sama mahal lah........eik..pengsan!!!!

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh hadiah lumayan.dpt katak pun jadilah ..

Disclaimer

Dunia masakan memang unik. Dari bahan-bahan asas boleh bertukar kepada ribuan jenis masakan yang berbeza rupa, gaya dan rasa.. Itulah keajaibannya... Tiada sempadan untuk berkongsi ilmu mengenainya....

AMARAN KERAS!!!!
DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK... HAKCIPTA TERPELIHARA.