BEN ASHAARI

Friday, February 18, 2011

25 TERATAS PENYUMBANG TRAFFIC 'DTS'....

Salam semua...terlebih dahulu ucapan terima kasih mat tak terhingga pada semua, atas sokongan anda pada DTS - Mat Gebu. Mat kan tiba2 tergerak nak buat N3 ni, jiran mat dah buat dulu..Sebenarnya mat memang terhutang budi pada semua blogger, terutama teman yang sama dalam aliran dunia masakan, mereka ni pemberi semangat dan antara yang tetap setia sejak sekian lama...yelah blog aku ni kita dah kertu....dah tua sikit.. Kalau perhatikan majoriti dalam 25 teratas ni kebanyakkan blog masak2 atau ada yang berkaitan dunia masakan. Tak kesah lah dari mana pun anda datang, janji anda ikhlas ke DTS dan rasa terhibur, jika ada salah dan silap mat pada anda, mat minta maaf yeaa...Akhir coretan, salam sayang dari DTS-Mat Gebu...

33 comments:

Citarasa Rinduan said...

selamat malam cik mat

semoga DTS terus bersiaran di alam maya...murah rezeki cik mat

Mat Gebu said...

@ CR - terima kasih ayu...utk CR juga saya doakan yang sama..

K.Nor said...

alhamdulillah... ada gak tersenarai dr secubitgaram ya.. :)

kalau che mat nak tau, tiffinbiru sentiasa duk antara 3 tangga teratas penyumbang trafik kat secubitgaram .. mekasih sbb che mat dah ubah blog list tiffinbiru dan masukkan link secubitgaram kat situ.. semoga Allah sentiasa melimpahkan rahmat buat che mat dgn kesihatan yg baik dan rezeki yg mencurah.. aminn..

kakchik@ella said...

moga ini buat cik mat lbh brsemangat utk terus menulis. Kakchik sokong cik mat, dari dulu, kini dan selamanya. Hidup Cik Mat Gebu!!

mas.saari said...

salam abg mat..
saya baru jer follow blog abg ni melalui blog abg ben~
terliur tau tgk gambar2 masakan abg mat ni...
akan terus jadi pembaca setia

LugieAmir said...

Salam CMat.. kalau nak belajar masak..nak mula masak..nak dapat mood memasak...carilah di DTS! itu pesan lugie pd kengkawan. Harap CMat tak jemu berkarya dlm DTS.

Mama Hanim said...

semoga blog CMG makin maju.. tahniah, blog yg sgt bagus perihal masakan..

(Gambar) Bayi 18 Bln Alami Pendarahan Otak Serius, Patah Kaki Disyaki Didera Pengasuh Di Mantin N9

CikGu NOr said...

Salam cik Mat...kalau la traffic tu d dunia realiti..terpaksa le panggil polis trafik kontrol yer! x pun kena pasang lampu isyarat ni..hehehe..apa2pun tahniah Mat...suka tengok blog semua orang..sebab masing2 ada kelebihan sendiri

FaKArePa!n said...

blog memasak memang mengeyangkan.. btol tak abang mat?? hehe

Jom rasakan
Keranamu Jalan Jem

Hanya coretan dan luahan... said...

Kerana blog cik mat ni lah...saya suka memasak ni

shashacatering.com said...

Tahniah dan terima kasih di atas sumbangan Cik Mat selama ini. Semoga bertambah murah rezeki dan maju jaya di masa depan;)

Erani Zuhran Mohd Nor said...

Terima kasih kepada cik mat.. saya mmg pembaca setia blog ni.. dulu dari tak pernah masak, skrg dah boleh dah masak byk resepi..TQ

lemongrass said...

Salam Cik Mat,
Seronoknya rasa hati sbb dpt sumbang traffic ke DTS ni (paling best sbb top 5, rasa glemer sekejap mcm top 40 chart, hahahaha).
Semoga DTS kekal femes!

HaSue said...

Yang pasti,blog tiffinbiru ni selalu jd penyumbang traffic utama..hehe..
err,che mat,mana nak check trafik 25 top nih?nuff ke?

eqbalzack said...

alamak! kena cuba lagi...eq not in the list...hehehe

Mat Gebu said...

@ terima kasih tak terhingga mat pada semua..anda lah "nadi" DTS..

@ LG - terima kasih pada blog LG yang menjadi blog pilihan anak dara saya dan my SIL..

@ hasue - oo yg ni kan kena register kan "Google Analytics" lepas tu copypaste code dia, dan letak kan blog kita..

@ eq - erkk ada kot, yang belah bawah tu lagi..alaa releks lahh, tak jadi hal punyaa...

Adzriel AB said...

analisys yg baik. kita boleh nampak pengaruh facebook yg cukup kuat. Moga MG terus success. aminnn..

HomeKreation said...

Salam pagi Mat. Tak sangka Along pun tersenarai. Along akan support blog Mat setakat termampu (almaklum ler masa amat terhad, siang kita kerja, malam pun letih jer nak bw). Keep it up!

Cikmin said...

Salam CMG..tahniah buat mereka2 yang tersenarai dalam top 25 dan tersenarai di bloglist... :)

Jun said...

wahahaha..matttt..akak kan, mmg kalau ade masa sure masuk sini tp ingat senyap2 jek, ko x cek..hehe. tp ok lah kan, kita bg sokongan cuma masa j selalu x menyebelahi akak ni..huhu

Norhafiza said...

yup, betul tu abgMat..dunia masakan saling berkait rapat..No harap dan doakan abgMat terus majujaya dan dilimpahi lebih rezeki nnt..amin

kasihredha said...

DTS selalu menjadi rujukan/sbagai buku resepi akak....macam2 ada.
Akak sebagai silent reader,sesekali nak juga tinggalkan jejak di sini..hihi

Good Luck... :)

mamawana said...

Assalam,

Mwana tumpang gembira blog CMat ni pun jadi rujukan resipi masakan mama. TQ.

Ummi said...

Mat, mmg patut pun laaa...nasib baik ko x sepagar dengan akak, xpun akak mmg duk atas pagar...hahahahaa...Pagar YM laaa..hehe..Terima kasih jugak la kat DTS yg mmg sentiasa teratas jgk sebagai punyumbang visitors ke dapur akak...Mat, ko terbaiiiiikkkk!

Amie said...

tumpang kagum dengan usaha mat memeriahkan dunia masakan tanahair, dan tumpang sekaki idea kreatif masak2 mat, moga tiap n3 makin cemerlang, gemilang & terbilang

gadisBunga said...

kite tak jadi penyumbang.

rasa macam sumbang je langkah ni. eh?

:D

pinky tulip said...

Cik Mat...Semoga Allah merahmati dan memurahkan rezeki buat Cik Mat selalu..walaupun baru dalam alam blog nie...terus jatuh ati kat blog cik mat...mintak tunjuk ajar Sifu...terima kasih...

pinky tulip said...

Cik Mat...Semoga Allah merahmati dan memurahkan rezeki buat Cik Mat selalu..walaupun baru dalam alam blog nie...terus jatuh ati kat blog cik mat...mintak tunjuk ajar Sifu...terima kasih...

eelobor said...

CMG,

sebaliknya DTS adalah penyumbang terbesar kepada trafik Sekadar Berkongsi. terima kasih yer mat

MULAN said...

syabas dts..!!!!

BEN ASHAARI said...

cayalah matttt.. gua no 1 tu... yeargh... pertukaran yang berbaloi..

Mat Gebu said...

Jutaan terima kasih juga dari DTS-Mat Gebu untuk anda semua...

@ ben - Setujuuu....sambal telur pecahh!!...

Tihara said...

blog ni cantik..kemas :)..congrats

Disclaimer

Dunia masakan memang unik. Dari bahan-bahan asas boleh bertukar kepada ribuan jenis masakan yang berbeza rupa, gaya dan rasa.. Itulah keajaibannya... Tiada sempadan untuk berkongsi ilmu mengenainya....

AMARAN KERAS!!!!
DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK... HAKCIPTA TERPELIHARA.