BEN ASHAARI

Tuesday, December 21, 2010

~4488~.....WAAA..YANG MANA SATUUU?..

Assalammualaikum, wahh pening...peningg, tu nasib baik mat gebu jantan, kalau pompuan, dah keluar fitnah, gossip2 panas kata aku ngandung...erkkk...hehe. Pening bukan apa, tadi petang kan mat saja capture follower ke 4488, kononnya nombor cantik lahh...lepas tu dah mula nak tulis N3, sekali mat bukak browser baru, klik ke DTS, aku nengok follower tu jadi 4487 pulak..kee ada sesapa yang telah dibunuh dalam kotak pengikut mat gebu?..hmmm muskhil pakcik. Tak puas hati, suruh kak ummi kuantan pulak masuk, dia pun kata..ha ah laahh mat 4487 lahh...haiyakk..ini sulah tatak mutut maaaaa., sikijam 4488, sikijam 4487 waa punya kapala sudah pusing...macam mau penggsannn!!

Bukan apa, konon2nya kan, mana2 yang nombor cantik tu, link blog dia (kalau ada dan kalau dapat dikesan) akan mat letak pada link sebelah kanan di blog DTS ni. tu saja, mat letak ikhlas bukan atas permintaan. Yelah kan kita nak juga bantu2 menyalurkan pembaca pada blog mereka, bukan lah kata pengunjung blog DTS ni ramai sangat, tapi boleh lah setakat sikit2 tuu..Tapi kan pelengkap 4488 tadi nama "Tarabozu", mat tak dapat kesan blog dia laa...kalau dia masuk dan terbaca, sila tinggalkan link blog anda yea, jika ada. Ok dulu, selamat malam, salam sayang dari DTS - Mat Gebu...

16 comments:

joegrimjow said...

hehe. bile nak cecah 4k ni.
tak terkejar den
curi gambar skeping

mia.lia said...

pk cik plakk..hehe

Azura said...

salam. saya berminat iklan di web awk... plz email me ladybird79@gmail.com

Miza Yusof said...

tahniah cik mat memang cantik angka tu. erk. siapa yang terbunuh tu ? hehehe

Citarasa Rinduan said...

salam

ayu kan dah banyak kali kena mcm tu...elok jer 250..eik..dah 247..tiga folower ilang..heheh

cik mat...tu dia dah 4500...sekali 4488, hilang 1 angka.....terus tambah bukan 1,2,3...tapi??? kira sendiri..heheh

Ummi said...

Hahahaa...mmg itu lombor manyak gila2 la Mat...wa tengok pun td manyak piningggg...ala2 spinning pun ada wa punya otak...haiiyaaa..dia mau kasi main2 sama kita kaa...adeeehh mau piiinggssaannnn!

zaikulim said...

plat keta saya 8448

Norhafiza said...

owh...tahniah pada 'tarabozu' ya..mmm mmg susah sket nak jejak mereka lam follower..tp kdg2 ada pla yg disertakan 'pautan' mereka..mmm cuba abgMat cek2 kot email (klo belun delete lagi) ke tengok sama ada pernah tak dia komen...errr, klo abgMat sempat la..kang duk sibuk2 cek email tak berasap pla dapo abgMat hr ni hihihi...

Mat Gebu said...

@ joe - erkk..alah blog joe mantap, sebab penceritaan bagus...blog saya ni biasa2 jee..erkk curi eks..takpe2 silakannn..terima kasih yea..

@ mia - erkk..hehehe..hmmm..huhu..

@ azura - erkk..ok nanti saya email puan yeaa...

@ miza yusuf - tu lah mula2 4488, lepas tu check balik jadi 4487..peningg..

@ ayu - haah, tu semalam, tiba2 jari 4499, walhal baru je jadi 4495, follower tak tambah pun masa tu..hmm muskhil kan.

@ kak ummi - nasib baik dengan saya sekali tak gila..hehe..

@ zai kulim - waaa nomber cantik tuu...terima kasih sudi singgah DTS,

Mat Gebu said...

@ norhafiza - tulah tak de pautan ke blog dia...susah juga kan..

Sari Yusa Ibrahim said...

Erkkkkk! 4488??? Saya nyer nak cecah 140 pun payah.. hawau! Kih3

Aku Ibu Muda said...

wahhh..buleh plak main unfollow ek...macam2 la manusia ni...dia tgh buat spring cleaning list follow gamaknya...

Kehidupan Seeorang Call-Man Siri 1

Mat Gebu said...

@ sari yusa - tak pe, nanti pasti bertambah..

@ aku ibu muda - mat rasa sebab masalah teknikal lah...tapi tatau lah kan...hmm tak kesah lahh, tiada paksaan..

Norhafiza said...

lepas No godek2 upanya No punya pun xde pautan tp yang abgMat siap ada 4link..AkuIbuMuda ada 2link..mmm kene cari pakar ni camne nak ubah...errr abgMat tau?..kan pasni kena buka kelas toturial la pla hihi..

Mr. Mama said...

sulah ampat libu libe maaaaa.....
manyak oooooooooo.....
kasi wa sikit....
He3x......

Matjoe said...

fuuu. smart laa nombor ni. boleh beli buat plet moto ni. www 4488

Disclaimer

Dunia masakan memang unik. Dari bahan-bahan asas boleh bertukar kepada ribuan jenis masakan yang berbeza rupa, gaya dan rasa.. Itulah keajaibannya... Tiada sempadan untuk berkongsi ilmu mengenainya....

AMARAN KERAS!!!!
DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK... HAKCIPTA TERPELIHARA.