BEN ASHAARI

Sunday, November 28, 2010

MAMAFAMI BAGI AWARD..OHH LIHATLAH DUNIA!.

Terima kasih mat ucapkan pada mamafami, perintis dan juga pembakar semangat kami2 sebagai blogger masakan. Secara amnya blogger masak2 menjadi satu komuniti, tanpa ada buruk sangka antara satu sama lain dan sering membantu dengan ikhlas...itu yang mat gebu tau lah kan..kalau silap maafkan daku yea. Minta maaf mat pada mama sebab terlewat ambik...Tapi mat ambik juga kan.. Erkk...kena jawab soalan yea..orait ciken soalannya...hehe

Ucapan terima kasih pada pemberi award :-)
  • Terima kasih tak terhingga pada mamafami yang anggun, jelita, comel lagi gebu dengan tanda ingatan beliau pada mat gebu. Mat gebu menerima dengan rasa berbesar hati (sebab aku memang besar...haha boleh gitu)., bak kata pepatah melayu, Orang berbudi kita berbahasa, Orang memberi kita merasa...
6 fav artis/singer/group :-)
  • M Nasir
  • Sheila Majid
  • Search (kumpulan)
  • Rossa
  • Ahmad Jais (penggsannn!!)
  • Jamal Abdillah
Tag 10 bloggers : Mana2 yang dapat ni anggap je macam terima Bonus....mari kita lihat sapa yang kenaa!!..
  1. Mak Dara Terdiva (MDT)
  2. Prof Hariz
  3. Melur Jelita
  4. Lydia Miza
  5. Ana Skodeng
  6. Cek Chun
  7. Aeinio
  8. Miss Along Wani
  9. Khai Adry
  10. Aida
**Pada sesiapa yang sebelum ni ada bagi DTS award dan tag, dan mat gebu terlepas pandang, sila tinggalkan link award tu yeaa...harap maaf!**

20 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

salam.
wahh ada award tuk LM.Tq ye mat gebu,tak sangka sudi bg award pd LM.

Melur Jelita said...

Terimakasih cik Mat. Alhamdulillah..tak sangka terpilih juga.

Terimakasih kerana selalu menyokong kami yang tak ada apa - apa ini. Ramai bloggers otai atau baru tak perasan, sebenarnya, sikap merendah diri MG dan tidak memilih blog femes tak femes itu la kunci keberkatan Cik Mat dalam berkarya. Allah Maha Kaya.

K.Nor said...

salam che mat, wahhh peminat ahmad jais ya.. hehe

MamaFaMi said...

Hihi...begitu megahnya dia dapat award dari MamaFaMi..sampai nak suruh donia lihat! Siapakah mamafami itu? Dokterrr, loyerrrr, engineerrrr?

Terima kasih lah sudi layan homework yang diberi. Oh Mat suka Ahmad Jais eh... klasik dan antiklah ko ni.. I like! Hahaha

Terima kasih atas ucapan kepada pemberi award tu ye. Bertambah kembanglah daku yang memang dah sedia kembang ni... hahahaha

makdara TERdiva said...

hiks!!! tenkiu cik mat..
dengan berbesar hatinye MDT amik & akan tepek kat belog MDT tu..

semoga cikmat bertambah2 gebu lepas ni..hehe!

akuanakpahang (AAP) said...

Salam En, Mat gebu tahniah blog anda mmg hebat :)
New Entry "Awas!! Risiko Berbolgger"

missalongwani said...

mekasih en mat...bagi award kat kite...huhuhuh...nnt nak tepek kat blog kite..tp soklan xyah jawab kan..ke kene jawab jugak??heehhehe

Mat Gebu said...

salam LM..
terima kasih sudi terima...

salam MJ...
Terima kasih MJ, Ishh jgn kata macam tu, insya allah lama2 nanti blogger2 baru akan dpt bertapak dengan kukuh...kita sama2 berdoa yea.

salam kak nor..
Syhhh dediam kak, hehehe, selain tu Ghazal, Dondang sayang dan Gamelan pun saya suka, tapi dengar jeelahh nak nyanyi atau main jgn harap.

salam mamafami...
Terima kasih juga untuk mama, kita sambung di YM nanti eks..hehe

salam MDT...
Yesss. wajib tepek kat blog MDT yang dah mula meletop ituu..

salam AAP...
terima kasih, blog biasa2 saja tuan, tak sehebat mana...

salam missalongwani...
sama2, nanti boleh tepek di blog okey!..

aeinio said...

acehhhh bangganya dapat award.. thanx again..

AiDa said...

Salam Cik Mat Gebu...
terima kasih sebab sudi bagi award ni pada AiDa...huhu..cam xcaya lak dapat award dari CMG...rasa nk lompat2 je nih...terima kasih ya CIk Mat Gebu...TAHNIAH sebab listed dlm blog pilihan malaysia...Aida dah undi CMG & En Ben..:) Good Luck ya..!!

aNa d'sKoDenG said...

mekasih incik mat..kerana sudi tinggal jejak..sekaligus bg award lagik. wah..vabgga neh..

nanti ads tepek ekk..
benornya dah menjawab tag ni dulu..

http://adiyahana.blogspot.com/2010/11/menjawab-award.html

tp takper..demimu cik mat..ads tepek sekali lagik okeh ~!!!

aNa d'sKoDenG said...

dan sini jugek..dah siap~!! TQ

http://adiyahana.blogspot.com/2010/11/yeayyeayincik-mat-gebu-bg-award.html

AiDa said...

salam cik mat gebu..

baru siap amik award dr CMG..

ni link nyer..;)

http://hidayahaida.blogspot.com/2010/11/award-dari-cik-mat-gebuomgunbelieveable.html

Miza Yusof said...

tahniah cik mat. dapat award gitu :)

Hariz said...

Terima Kasih Abang Mat.. Nanti saya balas ye :)

http://profhariz.com

Mama Kembar 3 said...

congrats cik mat dpt award 'your blog is so cantik' lagi tu :-) mmg cantik pun, penuh dgn gambar makanan yg cantik cantik menggoda hehehe

Khai Adry said...
This comment has been removed by the author.
Khai Adry said...
This comment has been removed by the author.
Khai Adry said...

salam cik mat ......terima kasih lah yang tak terhingga buat cik mat (DTS) kerana telah memberi award kat blog khai adry yang baru2 nak bertahtih ni .... hanya tuhan saje yang dapat membalas budi cik mat tu .... cantek award tu bila tergantung di blog khai adry .....tahniah gak dari khai buat cik mat kerana dapat award dari DTS tu .... wasalam ...

http://khaissedap-sedapan.blogspot.com/search/label/Awards

cek chun said...

jangan cik adik la sayang.rindukan bulan.. bulan la tinggi cik adik, jauh di awan <----teka cepat sapa nyanyi nih ;)

wahhhh.. dapat award.. best2.boleh tidoq dlm senyumla malam nih, nti cek buat yer.

arigato gosaimas incik mat.sesungguhnya mereka2 diatas sudah pon menulis penghargaan bagi pihak cek.

Disclaimer

Dunia masakan memang unik. Dari bahan-bahan asas boleh bertukar kepada ribuan jenis masakan yang berbeza rupa, gaya dan rasa.. Itulah keajaibannya... Tiada sempadan untuk berkongsi ilmu mengenainya....

AMARAN KERAS!!!!
DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK... HAKCIPTA TERPELIHARA.