BEN ASHAARI

Wednesday, September 22, 2010

KAK INA KL....BUAT HAL PULAK!!...

Salam semua, ok N3 selingan ni mat nak war-war kan pasal sorang blogger ni, siapa lagi kalau bukan geng masak2 dan juga jeng jeng jeng....salah....salah..bukan skandal yeaa..gila korang!!...Geng antik lahhh..kan kak.. Kak Ina KL pun kolektor set pinggan mangkuk lama juga macam mat gebu. Mat saja nak bagi tau, kak ina KL ada menganjurkan satu "Contest" Kenangan Gambar Open House Aidil Fitri 2010.....ingat 2010, jangan guna gambar 2009 pulak..

Hadiah dia boleh tahan hebat, sendiri tengok kat sini yeaa... Tapi seperti biasalah mesti ada "undeng-undeng" nyaa..alah korang, biasa lah nak apa2 mesti kena kerja sikit. Nak dapat duit iklan Nuff tu pun kena usaha tau tanya Ben, kalau tak caya..Ok mat letak syarat2 yang kak ina KL tetap kan yeaa...ready semua...jomm lihat...
  • Buat satu N3 pasal blog Kak Ina Kl....yang ni kena pandai2 lah yea.
  • Letak link blog beliau kat N3 tu..... pstt klik sini ada link N3 contest kak Ina tu..
  • Tinggalkan komen kat N3 contest blog kak ina, lepas tu jangan lupa link blog anda. Kat shout box tak kira okey..
  • Tarikh tutup pada atau sebelum 22 hb Oktober 2010, jam 12.00 tengah malam...erkk, takutt ada hantu!!...hehe
Ok..jom sertai sebelum terlambat..tapi mat gebu tak boleh laaa nak join atas sebab2 tertentu. Khidmat pesanan ini tanpa ada paksaan atau pakatan, mat cuma membantu secara ikhlas...Apa yang penting..kerjasama!!...Terbaru!!..Penaja bersama contest ini Mr Eyriqazz dan juga Mr Beautifulnara.....sekiann...



8 comments:

kak ina kl said...

salam mat..aduhai terharunya rasa hati bila kamu sudi buat N3 pasal contest akak yang hadiah dia taklah seberapa ini.

budi baik mat akan akak kenang juga..semuga rezeki mat bertambah-tambah dek kerana kebaikan mat ini..terima kasih sekali lagi..

Mat Gebu said...

kak ina KL...
Hehehe, sama2 kasih kak ina, alaa hai biasa2 jee...

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

wah...best bunyinya nie.. ayu nak pi terjah lah..mana tau rezeki...heheh

Kasawari said...

saya dah turut serta..

dayang_jack said...

nak juga join contest tp atas sb2 tertentu jadi x jadi pulak...hehe. thanks 4 the info, mat.

LiFe KaMi said...

wah menarik ni kena cuba try test ni..

Peri PiA said...

tengah pk ni,idea dtg lah..

NATDRAH said...

Suspen jek baca tajuk ! :p

Disclaimer

Dunia masakan memang unik. Dari bahan-bahan asas boleh bertukar kepada ribuan jenis masakan yang berbeza rupa, gaya dan rasa.. Itulah keajaibannya... Tiada sempadan untuk berkongsi ilmu mengenainya....

AMARAN KERAS!!!!
DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK... HAKCIPTA TERPELIHARA.