BEN ASHAARI

Thursday, June 5, 2008

BUAH TANGAN DARI "DAYANG".....

Kek Lapis Dayang

Kek Lapis yang sedap, harum dan lazat pemberian "Dayang"...Terima kasih juga pada Sweet Lily kerana sudi mengeposkan jauh dari "Pasir Gudang"....(Pada hal, aku dok Johor juga..hehehe)....

Buah Tangan

Dan....jeng jeng jenggg...bukan kek lapis aje yang ada, TAPI ikan terubuk masin Sarawak dan juga Pes Laksa Sarawak.....ribuan terima kasih pada Dayang yeaa....Jadi pada sesapa yang ingin menikmati kek lapis dari air tangan orang Sarawak, boleh lah melawat blog Dayang.....dijamin tak mengecewakan......

5 comments:

Dianne said...

Salam BR<
gembira nyer kek dah sampai ehhehe asal kek ok lg ehh,kalo baru2 ari tu mmg wangi nyer terasa hehe,sama2 yer harap suka pemberian dyg xseberapa.terima kaseh yer.semoga ukhwah berkekalan

I Cook4Fun said...

Lucky you Mat :) the kek lapis is really beautiful!

katak_78 said...

katak_ayu also waiting her kek lapissss!!!sodapnyerrr

Swahili said...

Cik Mat.
Kalau teringin nak rasa kurma asli bermutu, jangan malu tanya (nanti rugi)...

ps: I ni peminat setia blog you dari Riyadh, Saudi. kalau takde idea masuk blog mat - tak pernah kecewa.

MamaFaMi said...

Kalau ma dok sebelah rumah Mat, ma nak gak ngendeng kek tu sket...

Disclaimer

Dunia masakan memang unik. Dari bahan-bahan asas boleh bertukar kepada ribuan jenis masakan yang berbeza rupa, gaya dan rasa.. Itulah keajaibannya... Tiada sempadan untuk berkongsi ilmu mengenainya....

AMARAN KERAS!!!!
DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK... HAKCIPTA TERPELIHARA.