BEN ASHAARI

Saturday, January 12, 2008

KENA AT'TAG' DENGAN KAK COMBI......


Untuk kak combi...wallpaper dalam laptop tak dak yang membunuh, simple je, dan cuma tertera pemandangan hadapan rumah baba dan nyonya peranakan dari Singapura....paling mat suka....Jadi dengan rasminya mat tak "TAG" sesapa lah yeaa pas ni....Cukup sampai disini sayanggg!!!!!...ahakss..

5 comments:

echah_syed said...

TQ mat ku..cyg kt mat lorr :p

cantik laa pic.. hebatz..cayoi laaaa bro !!!

tag yg cun setakat ini.. :D

blom ade yg bole bet lagikkk !!

Jie said...

cantik...comel...dan sedapppppp..:p

Mat Gebu said...

Itu lah "pintu rumah" idaman kalbu....kalau dpt, ah mat tidur kat luar rumah, depan pintu tu.....sah2 tak betul aku nihh!!

Ummi said...

Mat, cantik le rumah tu..kat mana mat amik gmbo tu..? Dlm mimpi ke realiti? Mat, kalu ummi dapat rumah tu, rasa cam puteri2 cina zaman dulu je ek..duk dalam tu..minum teh pakai cawan n piring kecik gitu..seteko pun x hilang dahaga..hehe

Mat Gebu said...

kak ummi, gambar tu ambil kat tenet jugak..tapi actually itu leer pintu rumah idaman mat, kalau dapat aku tido depan pintu tu 3 hari 3 malam..ahakss...tapi nampak betul peranakan, mcm i leerr separuh jawa, separuh cina..hehehe

Disclaimer

Dunia masakan memang unik. Dari bahan-bahan asas boleh bertukar kepada ribuan jenis masakan yang berbeza rupa, gaya dan rasa.. Itulah keajaibannya... Tiada sempadan untuk berkongsi ilmu mengenainya....

AMARAN KERAS!!!!
DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK... HAKCIPTA TERPELIHARA.