AYAM SERAI KASTURI

9/29/2009 01:04:00 AM
Hmmm, nampak macam sedap tak ayam tu?...Kenalah tanya "sis-linn" dan geng2 bas sekolah yang datang ke rumah mat tempoh hari. Ta...
AYAM SERAI KASTURI AYAM SERAI KASTURI Reviewed by Mat Gebu on 9/29/2009 01:04:00 AM Rating: 5

IKAN PARI MASIN BERLADO

9/26/2009 05:53:00 PM
Ishh sedap nihh, makan lauk ni dengan nasi hangat, pastu masak nasi biar lembut sikit...Adoii mak koo!!!..boleh pingsan beb!!...Tak caya wa...
IKAN PARI MASIN BERLADO IKAN PARI MASIN BERLADO Reviewed by Mat Gebu on 9/26/2009 05:53:00 PM Rating: 5

BENING PUCUK MANIS KELEDEK

9/26/2009 05:34:00 PM
Salam semua, masih beraya lagi ke?...yelah kan dah raya setahun sekali (eh..ada jugak dulu setahun 2 kali raya..ingat tak?)...Ok hari ni jom...
BENING PUCUK MANIS KELEDEK BENING PUCUK MANIS KELEDEK Reviewed by Mat Gebu on 9/26/2009 05:34:00 PM Rating: 5

ANEKA JENIS KEK

9/23/2009 02:24:00 AM
Salam aidil fitri untuk semua, maaf zahir dan batin, mat letak gambar kek2 lapis yang mat buat untuk raya ni dan juga kek kukus. Maaf sebab...
ANEKA JENIS KEK ANEKA JENIS KEK Reviewed by Mat Gebu on 9/23/2009 02:24:00 AM Rating: 5
KAD2 RAYA LAGI.....EDISI TERLEWAT KUTIP!! KAD2 RAYA LAGI.....EDISI TERLEWAT KUTIP!! Reviewed by Mat Gebu on 9/22/2009 04:37:00 PM Rating: 5

TAT KELOPAK

9/15/2009 09:47:00 PM
As'laikum semua, cun kan "tat kelopak" hasil nukilan dari blog "Kak Lina" atau lebih dikenali dengan panggilan &qu...
TAT KELOPAK TAT KELOPAK Reviewed by Mat Gebu on 9/15/2009 09:47:00 PM Rating: 5

BISKUT PEANUT BUTTER

9/15/2009 09:28:00 PM
Teringat dulu2, bonda mat buat biskut peanut butter, tapi bukan lah rupa macam ni..Bonda mat buat dulu, biskut dia bentuk bulat dan ada set...
BISKUT PEANUT BUTTER BISKUT PEANUT BUTTER Reviewed by Mat Gebu on 9/15/2009 09:28:00 PM Rating: 5

BISKUT SUJI SALJU...

9/15/2009 09:12:00 PM
Bukan nak puji, tapi kan ini lah biskut suji yang paling sedap, walau pun mula2 dengar ianya disaluti dengan susu tepung, mula lah tekak tu...
BISKUT SUJI SALJU... BISKUT SUJI SALJU... Reviewed by Mat Gebu on 9/15/2009 09:12:00 PM Rating: 5

TAT NENAS GULUNG

9/15/2009 08:54:00 PM
Salam sejahtera untuk semua...tat nenas memang tak boleh dipisahkan dari sebarang perayaan di Malaysia, nak2 pulak hari raya..Kaum baba per...
TAT NENAS GULUNG TAT NENAS GULUNG Reviewed by Mat Gebu on 9/15/2009 08:54:00 PM Rating: 5

KUIH RAYA YANG SAMA.......

9/15/2009 08:33:00 PM
Biskut ni memang kami dah buat sejak dahulu kala lagi, sejak mak kita muda belia lagi, jadi kalau tak buat kira tak boleh. Cuma baru2 ni ad...
KUIH RAYA YANG SAMA....... KUIH RAYA YANG SAMA....... Reviewed by Mat Gebu on 9/15/2009 08:33:00 PM Rating: 5
KAD RAYA DARI TEMAN2 CYBER...... KAD RAYA DARI TEMAN2 CYBER...... Reviewed by Mat Gebu on 9/15/2009 08:07:00 AM Rating: 5

KERABU TOMATO

9/14/2009 04:29:00 PM
Salam sejahtera untuk semua, sebelum tu nak minta maaf bagi yang memberi kad2 ucapan, nanti mat ambik dan letak di blog...mat dahulukan deng...
KERABU TOMATO KERABU TOMATO Reviewed by Mat Gebu on 9/14/2009 04:29:00 PM Rating: 5

ASAM TUMIS KELADI

9/12/2009 06:14:00 PM
Ini lauk kegemaran mat, senang dimasak, sedap dimakan..lepas tu modal pun murah..lagi lah kalau keladi ada tanam sendiri kat rumah. Kalau t...
ASAM TUMIS KELADI ASAM TUMIS KELADI Reviewed by Mat Gebu on 9/12/2009 06:14:00 PM Rating: 5

KURMA DAGING TOMATO

9/12/2009 06:01:00 PM
Salam semua, dah siap masak ke?...Hari ni mat makan yang simple2 jeee, apa yang penting mesti ada "air".....hehehehe, ok jom lah ...
KURMA DAGING TOMATO KURMA DAGING TOMATO Reviewed by Mat Gebu on 9/12/2009 06:01:00 PM Rating: 5

TUMIS AIR UDANG GALAH

9/12/2009 03:15:00 AM
Salam sejahtera semua, apa khabar...Ini menu berbuka semalam, sebab mat masukkan n3 ni jam 3+ pagi (hari Sabtu). Ini belen2 udang galah dal...
TUMIS AIR UDANG GALAH TUMIS AIR UDANG GALAH Reviewed by Mat Gebu on 9/12/2009 03:15:00 AM Rating: 5

TERIMA KASIH "NUFFNANG"....

9/12/2009 02:53:00 AM
Ok...sebelum mat teruskan dengan n3 masakan, mat nak ucapkan ribuan terima kasih pada "Nuffnang" dan juga semua pengujung blog ma...
TERIMA KASIH "NUFFNANG".... TERIMA KASIH "NUFFNANG".... Reviewed by Mat Gebu on 9/12/2009 02:53:00 AM Rating: 5

IKAN SUMBAT KELAPA

9/09/2009 09:13:00 PM
Salam sejahtera semua....Hari ni tak leh nak cerita banyak, sebab apa?..Sebab kerja banyak, kena fikir banyak....kena laksanakan tugas yang...
IKAN SUMBAT KELAPA IKAN SUMBAT KELAPA Reviewed by Mat Gebu on 9/09/2009 09:13:00 PM Rating: 5

TERUNG MASAK KICAP

9/09/2009 09:05:00 PM
Ini resipi dapat dari blog "hana"..Dah beberapa hari plan nak buat, tapi hari ni baru betul2 buat..Bukan nak cakap apa lah, meman...
TERUNG MASAK KICAP TERUNG MASAK KICAP Reviewed by Mat Gebu on 9/09/2009 09:05:00 PM Rating: 5
MASAK LEMAK TAUHU, TEMPE & KACANG PANJANG.. MASAK LEMAK TAUHU, TEMPE & KACANG PANJANG.. Reviewed by Mat Gebu on 9/09/2009 07:55:00 PM Rating: 5

PERINGATAN

AMARAN KERAS!!!!

DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK. HAKCIPTA TERPELIHARA.

Powered by Blogger.