TANDA INGATAN DARI "KAK INTAN MR"...

Terima kasih banyak2 pada "Kak Intan MR" (MyResipi), atas tanda ingatan dia pada mat. Yelah diam tak diam bulan ramadhan makin hampir pada kita, mat pun nak juga ambik kesempatan ni mengucapkan pada semua umat islam, selamat menyambut kehadiran ramadhan yang mulia..Moga kita sama2 mendapat barakah dari "penghulu" segala bulan ini...insya allahh.....
TANDA INGATAN DARI "KAK INTAN MR"... TANDA INGATAN DARI "KAK INTAN MR"... Reviewed by Mat Gebu on 8/14/2009 05:39:00 PM Rating: 5

4 comments:

  1. SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN UTK CIK MAT DN KELUARGA JUGA.

    psst...Fa ada btau sy psl RA cik mat, klu ada rezeki kita jumpa lah nanti. kalau tak sy simpan dulu la ye RA tu. buat raya..boleh ke..??hihi

    ReplyDelete
  2. salam ain...uikk..syyyss..dediam leer, saya rasa nak suruh FA pos je lah...u tau lah kalau bulan puasa saya sibuk u..hehehehe, tapi raya nanti sila lah jemput ke rumah saya yeaa..

    ReplyDelete
  3. salam cik mat,

    salam kenal, terima kasih banyak sebab blog cik mat yang saya follow ni banyak menambah variety idea dan resipi saya sejak merantau kat tempat orang ni.

    selamat menyambut bulan ramadhan.

    ReplyDelete
  4. CMG....selamat menyambut ramadhan al mubarak ya....anyway tq for the orange chiffon cake resepi. I ikut resepi u...dan hasilnya begitu memuaskan....tq sekali lagi....daaaa

    ReplyDelete

PERINGATAN

AMARAN KERAS!!!!

DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK. HAKCIPTA TERPELIHARA.

Powered by Blogger.