BEN ASHAARI

Tuesday, June 2, 2015

MILIKI SET CORELLE DENGAN HARGA MURAH!


Panas...panas....sekali pandang jatuh cinta...dua kali pandang....jadi tak keruan, banyak kali pandang boleh gila bayang. Bagi suri rumah tangga dan mereka2 yang berlegar di dalam dunia masakan atau yang memang gemar dengan set pinggan mangkuk, set hidangan corelle pasti menjadi idaman. Reka yang menawan, bentuk yang makin urban dengan corak2 menarik dan up to date dan yang penting tahan lasak, tahan hentakan (tapi jangan lah hentak dengan tukul besi, itu macam kalo, kepala pun pecah), serta memenuhi gaya kehidupan anda. Siapa tak nak dan siapa tak rasa bangga bila terhidang di meja dengan set corelle yang cantik, kemas dan melambang citarasa anda yang ada ummphh!. Boleh guna sebagai basahan di rumah, guna untuk majlis rasmi..semua sesuai dan ngam. Yelah kan dah nama pun set hidangan corelle....

Kenapa corelle?...selain cantik seperti che mat cerita kat atas tu, set corelle juga ringan, nipis dan tak makan banyak ruang bila anda simpan dalam kabinet, corak pada setiap pinggan mangkuk corelle tahan dan tidak pudar. Selamat digunakan dalam mesin basuh pinggan dan ketuhar gelombang mikro. Satu masalahnya yang selalu kita hadapi untuk memilikinya ialah HARGA..betul tak?..Kalau di pusat2 membeli belah, nak cuci mata tu bolehlah, bila tengok tag harga dia...tekedu terus,  sebab mahal!...Dan atas sebab itu lah Kak Ton Corelle (ingat tag line 'comel tak kak ton?"..dia lah orangnya) telah membawa masuk beberapa kontena set hidangan corelle dari USA dengan lebih 40 jenis corak terkini....betul ni puan2...bukan cubaann yea...

Tuu nampak tak...nampak tak....sebahagian dari set2 hidangan corelle yang sedia ada dalam stok. Harga pulak toksah cerita, jauh lebih murah dari pusat2 membeli belah. Yang bessnya kebanyakkan stok pelbagai design memang dah ada, jadi bila anda beli yang mana berkenan...bank in kan duit dan ikut semua syarat2nya...Kak Ton Corelle (KTC) akan poskan set hidangan corelle anda.. Duit pos KTC akan tanggung (semenanjung Malaysia sahaja). Seperti kata Kak Ton - BAYO ARINI, ESOK NGANTOR!!...Untuk lebih gambar2 set hidangan corelle dengan corak terkini anda boleh singgah blog Kak Ton Corelle dia sini...Serikan hari raya anda nanti dengan set corelle...


Atau, nak lebih pantas dan berkesan, anda boleh hubungi Kak Ton Corelle seperti berikut...

WASSAP : 012 2727 504 ( Kak Ton Corelle )





2 comments:

Disclaimer

Dunia masakan memang unik. Dari bahan-bahan asas boleh bertukar kepada ribuan jenis masakan yang berbeza rupa, gaya dan rasa.. Itulah keajaibannya... Tiada sempadan untuk berkongsi ilmu mengenainya....

AMARAN KERAS!!!!
DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK... HAKCIPTA TERPELIHARA.