BEN ASHAARI

Wednesday, June 18, 2014

YUMMY AIDILFITRI COOKIES UNTUK HARI RAYA!!..

Salam semua, ehemm,,,,belum apa2 mesti ada yang tergodakan tengok gambar biskut2 kat bawah ni. Bayangkan hari raya anda tanpa biskut raya?....Langsir, sofa, permaidani semua dah tukar, pendek kata semua serba baru. Siap beli bekas kuih raya baru, kristal lagi....tapi isi takde, malu tak?...Haish kalau che mat, segan okeh, jatuh air muka gamaknya. Nak buat tu bukan tak boleh, faham2 sajalah dengan kekangan masa, dengan kerja lagi dan sebagainya....sampai pening kepala jadinya.

Takpe, tak perlu khuatir, che mat ada jalan penyelesaiannya. Apa kata tahun ini hidangkan biskut raya yang enak lagi berkualiti dari Yummy Aidilfitri Cookies / NSL Hampers & Gifts. Pasti menjadi bualan tetamu anda bila mereka merasainya. Dan insha Allah menepati citarasa anda sekeluarga dan tetamu berkunjung....ehemm...amacam, bagus kan idea che mat....

rsz_biskutt1rsz_biskut2rsz_biskut3
rsz_biskut6rsz_biskut5rsz_biskut4
rsz_biskut7rsz_biskut8rsz_biskut9
rsz_biskut10
Biskutnya lebih simple tapi insha Allah, terjamin kesedapannya. Harga pula amat berpatutan dan berbaloi dengan rasa. Mesti ada yang ingat, mahal nih.. Jangan risau, anda mampu punyalah...meh sini che mat senaraikan harga2nya...
  1. Royale Coffee Almond Chip
  2. Royale Cheese Tart (che mat suka yang ni)
  3. Royal Pineapple Tart (yang ni pun sedapp!!)
  4. Royale Belgium Choc Chip
  5. Royale Golden Coconut (palinggg sedaappp!!!)
  6. Royale Moche Delight
  7. Royale Cappucino
  8. Royale Chocolate Chip
Dijual dengan harga RM 20 untuk satu jar. Kalau anda beli 5 jar ke atas, harga akan jadi RM 19 satu jar. Dan akan jadi RM 18 satu jika anda beli 10 jar ke atas....tempah 10 jar teruslah kan...kuih sedap macam ni cepat habisnya....Manakala...

  1. Royale MM's Chocolate Peanut
  2. Royale MM's Dark Milk Chocolate
Dijual dengan harga RM 25 untuk satu jar. Kalau 5 jar ke atas, harga akan jadi RM 24 satu dan 10 jar ke atas RM 23 satu... Wowww, ini sudah jimat!!. Boleh bawak balik kampung masa raya nanti. sah2 anda akan jadi anak/menantu kesayangan.....ehemmm... Sebarang pertanyaan untuk pembelian, anda boleh hubungi...Dan setiap jar mengandungi kurang lebih 30 keping biskut (minimun 30 keping)...

Yummy Aidilfitri Cookies / NSL Hampers & Gifts

Tel/Wassap : 019-2141408 (Ieta) atau 017-2415508 (Nurul)

Email : nsl_dynamic@yahoo.com

Instagram : NSL Hampers & Gifts

Buatlah langkah bijak dengan melakukan tempahan lebih awal untuk mengelakkan sebarang masalah...apa tunggu lagi...Jommm!!..

6 comments:

hanis said...

Satu jar ade berapa pcs?

Mat Gebu said...

@hanis - 1 jar kurang lebih 30 keping (paling minimun 30 keping)

Sis Lin said...

Mat, biskut ni ko yang buat ke? Tapi nampak sedap ar..nak try order gak ar...

Mat Gebu said...

@sis_linn...tak lah bukan aku buat, tapi serius sedap..nak2 golden coconut tu...

Juwita Helmi said...

asssalam CMG
saya sangat berminat dengan air tangan cik mat. selalu follow resepi2 cikmat selalunya menjadik lah. terima kasih perkongsian tu yer.. salam perkenalan dari saya :-)

vitaminsupermama said...

Adusss..tgk cik mat tulis paaalinggg sedapp tu je pun dah buat terliur nak cuba..huhu..harus order nih 😜

Disclaimer

Dunia masakan memang unik. Dari bahan-bahan asas boleh bertukar kepada ribuan jenis masakan yang berbeza rupa, gaya dan rasa.. Itulah keajaibannya... Tiada sempadan untuk berkongsi ilmu mengenainya....

AMARAN KERAS!!!!
DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK... HAKCIPTA TERPELIHARA.