BEN ASHAARI

Tuesday, May 6, 2014

DATUK AZIZ SATTAR MENINGGAL DUNIA ...AL-FATIHAH

(1925 - 2014 )
Kajang - Pelakon veteran Datuk Abdul Aziz Sattar, 89, meninggal dunia akibat penyakit jantung di Hospital Kajang, di sini kira-kira jam 2 pagi tadi. Anak perempuannya, Sandakiah membertitahu, Aziz menghembuskan nafas terakhir di sisi dua anak, menantu dan seorang cucu....berita selanjutnya di sini..

(Al-Fatihah)
Innalillahi wainnailaihi Raji'un - "sesungguhnya kami kepunyaan Allah dan kepada Allah jualah kami kembali"... Akhirnya pergilah sahabat terakhir seniman 'Bujang Lapok'.....Moga Allah swt mencucuri rahmat ke roh arwah dan ditempatkan di kalangan hamba2nya yang beriman....Al-fatihah..

5 comments:

Seri Kandi Tanah Jauhar said...

sebak bila baca 'sahabat terakhir Bujang Lapuk' tu sebab tadi Kak sari pun cakap ngan husband, dah tak ada lagi Bujang Lapuk :'((

Al-Fatihah

Shafina Othman said...

Innalillahiwainailaihirajiun..

Ismail N said...

Al Fatihah utk Allahyarham. Jasanya tetap dikenang.

Ismail N said...

Al Fatihah utk Allahyarham. Jasanya tetap dikenang.

Azliyana Ismail said...

al fatihah untk allahyarham..jasanyer ttap kmi kenang...

Disclaimer

Dunia masakan memang unik. Dari bahan-bahan asas boleh bertukar kepada ribuan jenis masakan yang berbeza rupa, gaya dan rasa.. Itulah keajaibannya... Tiada sempadan untuk berkongsi ilmu mengenainya....

AMARAN KERAS!!!!
DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK... HAKCIPTA TERPELIHARA.