BEN ASHAARI

Tuesday, February 11, 2014

KICAP PREMIUM JALEN SEBAGAI "DOORGIFT" MAJLIS ANDA!..

Assalammualaikum, salam semua...anda merancang mengadakan majlis perkahwinan atau majlis2 lain?...Dan inginkan satu kelainan sebagai 'doorgift' untuk tetamu2 anda?..Pihak JALEN, atas permintaan yang menggalakkan, telah mengeluarkan kembali kicap premiun mini, khas untuk doorgift majlis anda. Sering kali anda (termasuk che mat), kalau ke majlis2 perkahwinan dan sebagainya, sudah terbiasa akan menerima goody bag yang diisi segala maknikam jajan2 yang ada kalanya, anak2 kita sendiri tak nak...akhirnya ke tong sampah. Jadi apa kata kali ini anda berikan para tetamu dengan satu produk makanan yang bukan saja anda suka, tapi anak2 anda juga suka. Kicap premium JALEN ini amat comel, bersaiz 150 ml dan harga hanya RM 1. Order minimun sebanyak 6 carton ( 1 carton ada 36 botol) dan pos percuma, jika kurang dari 6 carton, anda akan dicaj RM 10 sahaja.....tapi memang berbaloi..

Dan..anda juga boleh letakkan label atau artwork anda sendiri, seperti contoh di atas, sama ada majlis  anda itu, majlis perkahwinan atau majlis2 lain...Tapi untuk ini ada extra charge akan dikenakan bergantung pada kuantiti yang anda tempah (minimun 28 carton) dan tempahan harus dibuat 2 bulan awal dari tarikh penghantaran....Serius che mat rasa ini idea yang bagus, bayangkan kalau dalam goody bag tu ada kicap JALEN dan telur....ngam sangat...telur pengantin makan sama kicap....

...Gambar di atas ni antara contoh yang che mat ambik dari Page FB JALEN, bagi yang belum singgah, anda boleh singgah dan klik LIKE FB JALEN, untuk meninggalkan komen, pandangan, idea atau  untuk mengetahui aktiviti2 JALEN dan promosi2 yang dijalankan. Sebarang pertanyaa mengenai produk premiun Kicap Lemak Manis Mini ini, anda boleh hubungi mereka di talian 019 - 7287434.....Terima kasih sudi membaca.... (^__^)\/

11 comments:

adzairdawati makdara said...

wahhhh satu kelainan dan sgt unik.. great idea!

notie said...

wah baguslah. satu idea yang memang terbaek lah. Tahniah Jalen

MamaFaMi said...

Mat, nanti Mat buat kenduri, bagi doorgift kicap Jalen eh. Mama datang berempat tau.. mesti ada 4 doorgifts. Pas tu, dalam tu, selain dari kicap, Mat masukkanlah kek lapis ke, kek buah ke... mama sudi je... :)

Lin Azlina said...

mcm best jer... kicap jalen.. unik dna pelik..mesti org akn igt smpai bila2

nayfatimah rasyid said...

good idea nie,,,, best lah kicap jalen nie special dan hage pon berpatutan ...

Faizah Eijah said...

wah!!!mmg rasanya xprnh dibuat org kan bgi kicap!!but good idea lah!!tq che mat share

suhaini suwandi said...

wah..!! saya suka saya suke.. hehe :P tq che mat kongsi idea nih..

Ar Eirza Japar said...

wahh menarik ni..leh bg idea kt majlis kahwen adik sy xlame g...

Miyya said...

Habis lepas nie berderet2 kicap kat rumah..kalau dah semua pengantin nk kasi kicap..GUE SUKER!!!!...

IsZul Shah said...

Mmg pernah dpt sblm ni dr majlis kahwin sepupu tp kicap tamin. Org perak,sng la order dr kilangnya. Tp mmg unik. Hehe..

IsZul Shah said...

Kat area perak dah byk yg buat rasanya. Majlis kawin sepupu ari tu pun ade dpt kicap ni tp brand Tamin. Sng dibawa ke mana-mana

Disclaimer

Dunia masakan memang unik. Dari bahan-bahan asas boleh bertukar kepada ribuan jenis masakan yang berbeza rupa, gaya dan rasa.. Itulah keajaibannya... Tiada sempadan untuk berkongsi ilmu mengenainya....

AMARAN KERAS!!!!
DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK... HAKCIPTA TERPELIHARA.