ANDA SUDAH MENCUBA 'EPHYRA'?.... - Dapur Tanpa Sempadan...

Friday, December 6, 2013

ANDA SUDAH MENCUBA 'EPHYRA'?....

rsz_ephyra
Morning...semua, salam Jumaat yang barakah dan assalammualaikum... 'EPHYRA'...satu nama yang menjadi sebutan ramai kan sekarang ni. Ok sebenarnya che mat tak boleh lah nak cerita apa lagi sebab hari ni baru masuk hari ke-4 mencuba produk yang menjadi buah mulut ramai ini. Apa2 pun insha Allah che mat akan tulis apa yang berlaku nanti yea...Satu yang nak kasi tau...packing dia cantik sanga, sesuai untuk hadiah pada orang tersayang, dann rasa di cukup2 sedap...hmmm....boleh dijadikan bahan dalam pencuci mulut yang bess nih...nanti che mat cuba buat....Feedback dari pengguna yang pasti buat anda teruja..di sini...

2 comments:

Linda said...

Saya mmg ada problem dgn Ephyra ni huhu...rasanya terlalu sedap...tiap2 hari xnak miss makan hehe ;)

IzZa HaDi said...

Hi all!
Berminat nak mencuba Ephyra?

Beli Ephyra dengan HARGA PROMO dan dapatkan FREE Body Shop shower cream 250ml / body butter 50ml!

Seriously, grab this GREAT deal! Sementara stock masih ada!

Yours truly,
Izza (Pengedar Sah Ephyra)
0192198619
izza_grrl@hotmail.com

Peringatan

AMARAN KERAS!!!!

DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK. HAKCIPTA TERPELIHARA.