BEN ASHAARI

Thursday, November 14, 2013

DIARI DAN BUKU NOTA JALEN 2014.....UNTUK ANDA!!...

Ehemmm...macam lawa je...macam bess je...macam nak jee...Betul nak diari dan buku nota cantik (seperti dalam gambar) dari JALEN?...Bukan anda saja nak, che mat nengok pun nak...yng kaler pink tu lawaa leerr, cekci..haha, errr..yang biru pun lawaa...ehhh...yang oren tu...grrr...macam mana ni, semua kaler lawaa...Anda suka yang mana?..Ok, kalau anda nak, kena lah join ala2 GA dari JALEN, senang aje, sambil melopong depan laptop pun anda boleh buat...Meh sini che mat terangkan cara2nya...

  1. Pertama, anda 'follow' dulu blog JALEN di sini.. Kemudian anda buat satu entri kreatif berkaitan dengan produk JALEN di blog anda, tak kesah lah pasal kicap ke, kordial ke atau apa2 saja produk JALEN...
  2. Dalam entri anda tu wajib anda letak atau selitkan link FaceBook Jalen, Laman Web Jalen dan Blog Jalen....boleh kan?..tak susah kan..kan...
  3. Bila dah siap tulis dan anda berpuas hati, sila tinggalkan link blog anda yang ada entri pasal JALEN di link INI, tarikh tutup pada 25hb November 2013...Pemenang akan diumumkan pada 29hn November 2013...cepat jangan tunggu lagi, buku nota tu bess...boleh salin resipi nanti..

6 comments:

Syafinas said...

Menarik sungguh buku nota tu....nak juga la.tgh mikir nk buat entri kretif pe ye ttg JALEN,dah la xkretif...harap ada rezeki n jodoh dgn buku tu...:)

Mat Gebu said...

@syafinas - tulis aje pasal pengalaman anda guna produk jalen..

Sukma Haron said...

saya memang pengguna kicap Jalen rasa nak perah idea kreatif....

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

sy pengguna tegar jalen lepas cap kipas udang jadi mahal.hehe..kena cari idea buat entry la nmpknye.

nea lopah said...

Banyak experience ni.. Tengah pikir bila agaknye masa free nk bt n3. hehe

ساريده سنين said...

Nak cuba jugak masuk ni...mmg cantik note book tu...

Disclaimer

Dunia masakan memang unik. Dari bahan-bahan asas boleh bertukar kepada ribuan jenis masakan yang berbeza rupa, gaya dan rasa.. Itulah keajaibannya... Tiada sempadan untuk berkongsi ilmu mengenainya....

AMARAN KERAS!!!!
DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK... HAKCIPTA TERPELIHARA.