BEN ASHAARI

Monday, July 15, 2013

GIVEAWAY RAMADAN BLOG KAK IDA YANG OHSEMM!!...



(Gambar: Kredit Blog Kak Ida)

Berita bess nih, yelah bulan2 puasa ni dari anda sangap2 sementara menunggu masa untuk ke dapur atau ke bazar Ramadan, apa kata ambil peluang sertai giveaway Ramadan dari blog Kak Ida 1001 resipi.. Gambar atas tu antara hadiah2 yang kak Ida tawarkan, bess tau acuan tu, jenis silicone, boleh bakar muffin atau cupcake atau nak bekukan jelly pun boleh. Syarat2 GA yang Kak Ida buat pun pada pendapat cm tidak lah membebankan dan agak mudah. Tak teruja ke?, kang kalau cm join, aku sapu bersih, jangan jeless okehh.....hehe. Apa2 pun cuba anda singgah dan baca cara2 nak sertai GA Kak Ida tu, dan jangan lupa skodeng juga hadiah2 yang ditawarkan. Sesuai diguna untuk Raya nanti.....Jommm  sertai GA Kak Ida, di sini....

5 comments:

kkida @ 1001resepi said...

salam mat, terharu benar kkida dengan sokongan mat terhadap blog kkida selama ni...time kasih banyak-banyak yek....lap you....hehe...:)

Adams Ayens said...

nak joinnn...tq Cek mat..kasi info..

Seri Kandi Tanah Jauhar said...

Cik Mat, jomlah join, kita bersaing secara sihat.. jom! jom!

Maszie Fatah said...

tq Cek Mat..kasi info.semoga allah murahkan lagi rezeki cik mat..sy nak join

HASRUL HASSAN said...

As-Salam .. menarik ni, tapi .. hmm ... kalau wife ada blog, mungkin dia akan masuk GA ni ..

Disclaimer

Dunia masakan memang unik. Dari bahan-bahan asas boleh bertukar kepada ribuan jenis masakan yang berbeza rupa, gaya dan rasa.. Itulah keajaibannya... Tiada sempadan untuk berkongsi ilmu mengenainya....

AMARAN KERAS!!!!
DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK... HAKCIPTA TERPELIHARA.