BEN ASHAARI

Sunday, March 31, 2013

BEN ASHAARI, ALKALINE WATER DAN SEDENAK..

rsz_future2u
Salam semua, entri selingan yang sepatutnya cm letak semalam, terpaksa ditunda ke hari ini. Sabtu semalam (30hb Mac 2013) cm menerima kunjungan Ben Ashaari bersama wakil2 'alkaline water', mereka dari Kuala Lumpur. Seminggu awal cm telah diberitahu, dan tujuan utama untuk memperkenalkan air alkali untuk kesihatan (yang ni anda boleh google atau baca di blog Ben Ashaari).. Cm beli juga 2 kotak, untuk kegunaan keluarga kami. Tapi sebenarnya cm lebih menunggu kedatangan Qhaliff, maklumlah cm kan Pak Tua dia....Makin besar, sihat dan kuat Qhaliff sekarang ni....

Turut sama dalam perjumpaan semalam, mereka2 yang 'wajib', antaranya Sis Linn sekeluarga, Sue Joshua sekeluarga, Kak Yatie Memories sekeluarga dan sepatutnya Ayu turut serta tapi atas sebab2 tertentu dia tak dapat hadir, begitu juga dengan En Azman Ahmad @ Kasawari. Terima kasih cm pada semua dan juga wakil2 dari Future2u (Alkaline water) kerana sudi sama datang dan memberi info mengenai alkaline water. Pada semua juga, terima kasih dan tak lupa Ben, Zila dan Qhaliff. Apa yang kurang cm minta maaf....

RUMPUN BULUH TEPI BENDANG,
TEMPAT BERSARANG BURUNG TEMPUA,
TERIMA KASIH SUDI BERTANDANG.
DIBERI USIA, INSHA ALLAH BERSUA.....

6 comments:

Yatie said...

terima kasih Che Mat sudi jemput akak sekeluarga..akak amat2 menghargainya...terima kasih juga atas layanan yg di berikan...moga bertambah2 murah rezeki Che Mat sekeluarga..

Yuyu Zulaikha said...

teringin nak jumpa pok cik mat!

Ben Ashaari said...

Terima kasih mat !!

Lydia Miza said...

Teringin nk jmp cm.. Err nk tgk kat blog ben psl air ni jap lg

Ummi said...

Seronoknyaaaa depaaaaa....kita jugak laaa yg terliur...

illaieylla said...

as salam cm. maaf nak tumpang tny sikit ni. kalau x silap pandangan mata i (tp kalau slh pun apa slhnya, malu bertny sesat jln kan) lelaki yg berbaju merah di hujung tu ialah en jamil, dulu dia pernah keje dgn sykt ogp cawangan di kuantan

Disclaimer

Dunia masakan memang unik. Dari bahan-bahan asas boleh bertukar kepada ribuan jenis masakan yang berbeza rupa, gaya dan rasa.. Itulah keajaibannya... Tiada sempadan untuk berkongsi ilmu mengenainya....

AMARAN KERAS!!!!
DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK... HAKCIPTA TERPELIHARA.