BEN ASHAARI

Wednesday, November 9, 2011

SELAK PUNYA SELAK..DAH 9 JUTA!!... ^__^

Cak....selamat pagi semua, tengah masak sesuatu ni, tapi tu nanti mat letak dalam entri. Entri selingan ni sebagai ucapan terima kasih pada semua pengunjung yang sudi menyelak sopan blog DTS sehingga menghasilkan PV's yang ke 9 juta sebentar tadi dan kebetulan hari ini juga 9hb November 2011..wahh ngamm gitu. Syukur alhamdulillah, atas penerimaan anda semua. Mat alu2kan mereka yang singgah untuk mencuba apa yang ada dan disamping itu, singgah2 lah ke blog teman2 blogger yang lain. Tanpa mereka2 ini, siapa lah kita, sekelumit ilmu yang Allah bagi, harus kita kongsi bersama selagi ia memberi manfaat pada setiap manusia.. Pada mereka2 yang sudi link DTS, backlink dan komen tanpa jemu dan singgah setiap ketika, mat ucapkan jutaan terima kasih.....Salam sayang dari DTS-MAT GEBU...Jumpa nanti dengan entri masakan.....

35 comments:

Sunah Sakura said...

tahniah atok gebuusss

kakcik said...

Tahniah. :)

Oh Oeya said...

Wah! Tahniah CMat :)

Woofer Storm said...

thniah ya mat gebu^^

murni said...

Tahniah..:)

Tamar said...

Salam,

Tahniah CMG.....

ninazsyafinaz said...

Tahniah abg Mat!!

La dOLcE mEa_nAtt said...

tahniah abg mat...aktiviti petang saya memang menyelak halaman DTS ni....xbuhsan

RATUIBUNDA said...

tahniah...tahniah..syoknye

Nabila Medan said...

wow ! tahniah :)
byk tu..mesti syok kan..

Kjee said...

kepang kepang kepang kepung, kepang kepang kepang kepung...(bunyi kompang)...TAHNIAH BRO!!!

.: UmmiSarah Kitchen :. said...

Tahniah....moga terus success

B.E.B.E.L 4 F.U.N said...
This comment has been removed by the author.
B.E.B.E.L 4 F.U.N said...

kalau la num itu dui transfer atas cheque utk saya draw kan, owh alangkah indahnyer....hahahahahaha

OMR (Rose) said...

tahniah abg mat! u deserve it! *mode: tepuk tangan laju2*

mas saari said...

wahhhhhhhh!! kagum..

Rahmah Ram Ram said...

Tahniah Cik Mat...

Ujang9897 said...

mak oi...!!!!!

Rima said...

Salute!! congrats cik mat.. caya lahh!! hehe

Tihara said...

wow..9 juta..pengcann..hehe :)

congrats!

nam@along said...

tahniah ..CMG..9 juta tu..pergh..

ThEColoRfUlLofLifE said...

tahniah CMG.... suka follow resepi yang CMG post dalam ur blog...dan mmg menjadi jer especially resepi roti dan cake

Sis-Lin said...

Uiiiii manyaknya angkaaa....
Tahniah Mat...jgn lupa singgah http://linmdnoor.blogspot.com/2011/11/wordless-wednesday-18-obesiti.html :p

Munnafendy said...

tahniah abg mat! =)

CT Delima said...

As'salam Mat

Tahniah buat DTS semoga kekal hingga sukses selama2nya. Dah buat pulut kuning ngan rendang daging belum mat..hehehe

lyza said...

Taniah taniah taniah..^_^
Saya pun nak ucap tima kasih gak sb blog ni berjaya membuatkan saya pandai masak skit..skit je tp bleh d banggakan oleh anak2..hehe..

Yatie said...

Tahniah Che Mat Gebu, akak tumpang gembira...tq berkongsi ilmu masakan dan petua di dapur selama ini...akak amat2 menghargainya....semoga terus sukses ya..

nur chahaya abadiey said...

tahniah en.Mat........memg best resipi2 kt sini...

lepas nie leh la tolong promote blog nur plak ea..hehehe :)

Ummi said...

Waaaaaaaaaaa....sama dengan jumlah teko-teko kat rumah tu kaaann....tu belum kira duit juta2 masyuukkk dlm akaun lgk tuh....tahniah juta2 lemon ya Mat...hehheee..nnt nak sambut menantu leh la kuar byk sikit juta2 tu...hehehhehe, pak ucu kan baiiikkk...

Nurul said...

Tahniah Che Mat Gebu...
Terima kasih atas ilmu2 memasak yg disharekan di DTS ni.... ^__^

aimie amalina said...

weeeeeeeeeee
tahniah pakcik mat gebu! =]

~Ku Mahu Itu ~ said...

Congratulation....& Syabas tolong la ajarkan kat bonde nie ha bole ka???

Chah said...

Whoaaaaa.....suker...suker....saya je dh klik 7 juta....hehe...tq juta2 cikmat......

Cik Ketumbar said...

Tahniah Inche Mat. Waktu saya sdg menulis nih pun tengok ada 172 orang lain sedang menyelak DTS nih...

Terima kasih dan Alhamdulillah

Laila

::YUSLINA said...

sekalung tahniah buat CMG....keep ur good job...
terima kasih sbb blog CMG buat sy jdi rajin memasak utk keluarga wpun sibuk dgn kerja...

Disclaimer

Dunia masakan memang unik. Dari bahan-bahan asas boleh bertukar kepada ribuan jenis masakan yang berbeza rupa, gaya dan rasa.. Itulah keajaibannya... Tiada sempadan untuk berkongsi ilmu mengenainya....

AMARAN KERAS!!!!
DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK... HAKCIPTA TERPELIHARA.