SELAK PUNYA SELAK..DAH 9 JUTA!!... ^__^ - Dapur Tanpa Sempadan...

Wednesday, November 9, 2011

SELAK PUNYA SELAK..DAH 9 JUTA!!... ^__^

Cak....selamat pagi semua, tengah masak sesuatu ni, tapi tu nanti mat letak dalam entri. Entri selingan ni sebagai ucapan terima kasih pada semua pengunjung yang sudi menyelak sopan blog DTS sehingga menghasilkan PV's yang ke 9 juta sebentar tadi dan kebetulan hari ini juga 9hb November 2011..wahh ngamm gitu. Syukur alhamdulillah, atas penerimaan anda semua. Mat alu2kan mereka yang singgah untuk mencuba apa yang ada dan disamping itu, singgah2 lah ke blog teman2 blogger yang lain. Tanpa mereka2 ini, siapa lah kita, sekelumit ilmu yang Allah bagi, harus kita kongsi bersama selagi ia memberi manfaat pada setiap manusia.. Pada mereka2 yang sudi link DTS, backlink dan komen tanpa jemu dan singgah setiap ketika, mat ucapkan jutaan terima kasih.....Salam sayang dari DTS-MAT GEBU...Jumpa nanti dengan entri masakan.....

35 comments:

  1. tahniah abg mat...aktiviti petang saya memang menyelak halaman DTS ni....xbuhsan

    ReplyDelete
  2. wow ! tahniah :)
    byk tu..mesti syok kan..

    ReplyDelete
  3. kepang kepang kepang kepung, kepang kepang kepang kepung...(bunyi kompang)...TAHNIAH BRO!!!

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. kalau la num itu dui transfer atas cheque utk saya draw kan, owh alangkah indahnyer....hahahahahaha

    ReplyDelete
  6. tahniah abg mat! u deserve it! *mode: tepuk tangan laju2*

    ReplyDelete
  7. Salute!! congrats cik mat.. caya lahh!! hehe

    ReplyDelete
  8. wow..9 juta..pengcann..hehe :)

    congrats!

    ReplyDelete
  9. tahniah ..CMG..9 juta tu..pergh..

    ReplyDelete
  10. tahniah CMG.... suka follow resepi yang CMG post dalam ur blog...dan mmg menjadi jer especially resepi roti dan cake

    ReplyDelete
  11. Uiiiii manyaknya angkaaa....
    Tahniah Mat...jgn lupa singgah http://linmdnoor.blogspot.com/2011/11/wordless-wednesday-18-obesiti.html :p

    ReplyDelete
  12. As'salam Mat

    Tahniah buat DTS semoga kekal hingga sukses selama2nya. Dah buat pulut kuning ngan rendang daging belum mat..hehehe

    ReplyDelete
  13. Taniah taniah taniah..^_^
    Saya pun nak ucap tima kasih gak sb blog ni berjaya membuatkan saya pandai masak skit..skit je tp bleh d banggakan oleh anak2..hehe..

    ReplyDelete
  14. Tahniah Che Mat Gebu, akak tumpang gembira...tq berkongsi ilmu masakan dan petua di dapur selama ini...akak amat2 menghargainya....semoga terus sukses ya..

    ReplyDelete
  15. tahniah en.Mat........memg best resipi2 kt sini...

    lepas nie leh la tolong promote blog nur plak ea..hehehe :)

    ReplyDelete
  16. Waaaaaaaaaaa....sama dengan jumlah teko-teko kat rumah tu kaaann....tu belum kira duit juta2 masyuukkk dlm akaun lgk tuh....tahniah juta2 lemon ya Mat...hehheee..nnt nak sambut menantu leh la kuar byk sikit juta2 tu...hehehhehe, pak ucu kan baiiikkk...

    ReplyDelete
  17. Tahniah Che Mat Gebu...
    Terima kasih atas ilmu2 memasak yg disharekan di DTS ni.... ^__^

    ReplyDelete
  18. weeeeeeeeeee
    tahniah pakcik mat gebu! =]

    ReplyDelete
  19. Congratulation....& Syabas tolong la ajarkan kat bonde nie ha bole ka???

    ReplyDelete
  20. Whoaaaaa.....suker...suker....saya je dh klik 7 juta....hehe...tq juta2 cikmat......

    ReplyDelete
  21. Tahniah Inche Mat. Waktu saya sdg menulis nih pun tengok ada 172 orang lain sedang menyelak DTS nih...

    Terima kasih dan Alhamdulillah

    Laila

    ReplyDelete
  22. sekalung tahniah buat CMG....keep ur good job...
    terima kasih sbb blog CMG buat sy jdi rajin memasak utk keluarga wpun sibuk dgn kerja...

    ReplyDelete

Peringatan

AMARAN KERAS!!!!

DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK. HAKCIPTA TERPELIHARA.