BEN ASHAARI

Monday, August 8, 2011

TAHNIAH BEN ASHAARI...dan... AZILA..

(Gambar Ehsan Google)

Entri selingan sat, syukur alhamdulillah dan tahniah dari DTS-Mat Gebu dan juga secara peribadi dari Adnan Ibrahim pada Ben Ashaari dan Puan Azila.. Sebab apa?..yang tu anda sendiri faham lah kan bila tengok gambar atas tu. Doa kami moga segalanya dipermudahkan Allah swt hingga tiba saat dan waktu yang dinantikan kelak. Sudah takdir Allah jika ada rezeki, satu hari pasti ianya datang jua, pada Ben, moga dimurahkan rezeki. Pada Puan Azila, jaga kesihatan dan makan makanan yang berkhasiat yea....untuk membaca kesah seterusnya anda boleh lah ke sini dan sini.. Serangkap pantun sebagai penutup bicara...Salam sayang semua...

PERAHU RAJA BERHIAS UKIRAN,
JADI MAINAN PUTERA PUTERINYA,
DOA KESYUKURAN PENUH HARAPAN,
MOGA SELAMAT HINGGA WAKTUNYA...

19 comments:

BEN ASHAARI said...

anak ayam berlari lari ..
mat gebu bila lagi ??

hahahhha.. tq matt ...terima kasih semua .. doakan ibu serta baby dalam kandungan sihat selalu .. Amin ..

Jiji-Fify said...

Wahhhhh tahniah bro Bennnnn!!!!! :D

Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih

Mat Gebu said...

@ ben ashaari - sama2 ben..saya doa yg terbaik utk anda berdua...

SEDAP SUNGGUH BUAH NONA,
BILA NAK MAKAN PERLU DIBELAH,
AMBOIH PANTUN PENUH MAKNA,
JIKA SUDAH KETENTUAN ADA LAH..

azila said...

tq en. mat..tgh tergelak baca pantun yg paling atas tu...mcm pestime berpantun pon ada..heheh

Cik Sara said...

Wah..tahniah Kak Zila dan Enche Ben~

mynameismy said...

hehe tahniah!

CT Delima said...

As'salam mat

Kak ct nak ucapkan Tahniah juga buat Ben dan Azila semoga kedua2nya sihat sentiasa dan dapat menimang cahaya mata yang comel hendaknya...aminnn

Ummi said...

Tahniah Ben dan Zila!! Semoga segalanya selamat dan dipermudahkan untuk Zila menghadapi saat2 bakal bergelar Ibu...akak tumpang gembira untuk korang berdua...dan bersedialah jadi ibu bapa yang terbaik, cemerlang di dunia dan akhirat....insyaAllah..

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Tahniah utk Adik Ben dan Adik Azila kompom anak cute mcm mummy dan daddynya nnt..

Kalamhati said...

Tahniah buat kedua sahabat kita ni..happy for them!tunggu nk mamam nasik minyak CMG lak..ihik

Tea Dno said...

seronok lah abang ben. tahniah sekali lagi. :D

d_LA said...

wahhhh..tumpang hepi tuk pakcik ben..bestnye..tahniah BA..rezeki2

zuwaidah said...

kita semua di sini tumpang gembira nak dpat anak buah blogger

Sis-Lin said...

Aminnn
Tahniah juga dari saya buat BA dan juga Zila...

Moga semuanya selamat hgga ke 9bulan 10 hari..aminnnnn

JIJI YU said...

buar rambutan sungguh berbulu..
bila papa nak timang cucu

kak ina kl said...

Tahniah buat mereka berdua

cik violet said...

alhamdulillah..syukur ;)

Iffah Afeefah said...

buah anggur buah pala
onyang junior bila pula

LittleGurl said...

congrate abg ben and kak azila...

pssttt psstttt abg ben punye wife punye name sama mcm kite la...hua hua hua ;D

Disclaimer

Dunia masakan memang unik. Dari bahan-bahan asas boleh bertukar kepada ribuan jenis masakan yang berbeza rupa, gaya dan rasa.. Itulah keajaibannya... Tiada sempadan untuk berkongsi ilmu mengenainya....

AMARAN KERAS!!!!
DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK... HAKCIPTA TERPELIHARA.