PASTRY POKOK DUIT LAGI... - Dapur Tanpa Sempadan...

Wednesday, August 17, 2011

PASTRY POKOK DUIT LAGI...

P1300654
Salam, nak share entri ringkas dan mudah, pernah buat dulu, kali ni sama juga mat tak letak resipi. Rasanya kak nor secubitgaram yang buat dulu, lepas tu kami semua mencuba membuatnya. Ianya senang dibuat, dan sedap dimakan bersama sos cili atau sos kegemaran anda. Mat memang tak berapa nak rajin lah nak tulis, sebab ia bukannya perlu resipi cuma perlu sosej dan puff pastri tu saja. Ini salah satu cara mempelbagai kan puff pastry. Ok lah mat linkkan resipi dia di sini yeaa.....Terima kasih sudi menjengah DTS...

8 comments:

  1. tak pernah makan pon kuih ni PCM..

    ReplyDelete
  2. kuih apa ni Mat????? apsal namanya gitu???

    ReplyDelete
  3. napa nama dia pokok duit pakcik matG?

    ReplyDelete
  4. sedapnyer ....ni sesuai bg anak2 mkn nih.mesti they teruja nk mkn.nk trylah.thks for sharing...

    ReplyDelete
  5. entry ni buat teringat plak tgk semalam kat afc, dia guna daging batang pinang dan balut dengan puff pastry jugak :)

    ReplyDelete
  6. ni tinggal gulung je kan..

    pastri da de

    ReplyDelete
  7. tumpang tanya puff pastry nie beli kat mana?

    ReplyDelete

Peringatan

AMARAN KERAS!!!!

DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK. HAKCIPTA TERPELIHARA.