BEN ASHAARI

Wednesday, August 17, 2011

PASTRY POKOK DUIT LAGI...

P1300654
Salam, nak share entri ringkas dan mudah, pernah buat dulu, kali ni sama juga mat tak letak resipi. Rasanya kak nor secubitgaram yang buat dulu, lepas tu kami semua mencuba membuatnya. Ianya senang dibuat, dan sedap dimakan bersama sos cili atau sos kegemaran anda. Mat memang tak berapa nak rajin lah nak tulis, sebab ia bukannya perlu resipi cuma perlu sosej dan puff pastri tu saja. Ini salah satu cara mempelbagai kan puff pastry. Ok lah mat linkkan resipi dia di sini yeaa.....Terima kasih sudi menjengah DTS...


8 comments:

FaKArePa!n said...

tak pernah makan pon kuih ni PCM..

Sis-Lin said...

kuih apa ni Mat????? apsal namanya gitu???

Kengkawan said...

napa nama dia pokok duit pakcik matG?

JIJI YU said...

okoko..lawo kuweh ni

Cik Kham & Co said...

sedapnyer ....ni sesuai bg anak2 mkn nih.mesti they teruja nk mkn.nk trylah.thks for sharing...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

entry ni buat teringat plak tgk semalam kat afc, dia guna daging batang pinang dan balut dengan puff pastry jugak :)

Iffah Afeefah said...

ni tinggal gulung je kan..

pastri da de

hidayah said...

tumpang tanya puff pastry nie beli kat mana?

Disclaimer

Dunia masakan memang unik. Dari bahan-bahan asas boleh bertukar kepada ribuan jenis masakan yang berbeza rupa, gaya dan rasa.. Itulah keajaibannya... Tiada sempadan untuk berkongsi ilmu mengenainya....

AMARAN KERAS!!!!
DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK... HAKCIPTA TERPELIHARA.