BEN ASHAARI

Wednesday, August 17, 2011

HONEY LIME TEA....PENYEGAR TEKAK...

P1300686
Salam tengah hari, sehat?...Kali ni bukan air sejuk dingin berais yang mengiurkan dan membuat anda terasa sesuatu di tekak. Tapi kali ni air teh suam berlimau nipis dan dicampur madu, saja jelah mat nak minum air macam tu. Sebenarnya kalau minuman ni tak de resipi sangat, main agak2 saja kan. Mat kehabisan lemon, jadi guna lah lime...atau limau nipis, sedapp, masam dia pun lain sikit. Ada juga yang tanya mat, eh CM u tak mengukis ke...hmm, ada, tapi biasalah kukis2 macam tahun2 lepas juga, buat yang mana larat saja....Seriuslah tahun ni kan mood untuk baking atau buat kukis sungguh down...tapi itu semua hanya perasaan...takpela kita tengok lah nanti, kalau mat rajin nak letak, ada lah...Rasanya tak de apa lagi dah nak tulis, hmmm...kita jumpa dalam entri akan datang...Salam sayang dari DTS-MAT GEBU.....



7 comments:

Famili Ceria said...

mat gebu memang terror betul la mereka makanan @ minuman yang sedap2 belaka...

Entri Menarik Di Sini:
1)Menarik!! Impian Wanita Zaman Sekarang
2)Octove.com Bagi Hadiah Iphone 4
3)Panas!! Wajah Penyamun Guna Asid

eqbalzack said...

dahaga la tgk air ni...

nad said...

erk.. telan air liur jek lah tgk pic ni time2 mcm ni.. hhuhuhu.. balik nanti nak buat lah...

JIJI YU said...

ehehe..air ni je ke

aimie amalina said...

waaaaaaaaaaaaaa
amat suke air inih!

Oh Oeya said...

Uuuhhh! i like :)

Iffah Afeefah said...

segar mate tetibe

Disclaimer

Dunia masakan memang unik. Dari bahan-bahan asas boleh bertukar kepada ribuan jenis masakan yang berbeza rupa, gaya dan rasa.. Itulah keajaibannya... Tiada sempadan untuk berkongsi ilmu mengenainya....

AMARAN KERAS!!!!
DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK... HAKCIPTA TERPELIHARA.