BEN ASHAARI

Sunday, July 3, 2011

DIGI WWWOW AWARD.....TERIMA KASIH SEMUA...

Congratulations! You are one of the six awesome nominees in the running for the
Top Makan-Makan Award! Experience butterflies in your stomach right before they announce your BIG win – hey, there’s nothing wrong with being optimistic – at the
DiGi WWWOW Awards Night on 12 July 2011, 7 p.m. at Pentas 1, KLPAC.

(Petikan dari email bertarikh 28 Jun 2011)

Salam semua....sebenarnya mat dah lama tau hal ni, itu pun terima kasih mat pada Ben Ashaari yang suruh mat check email, dannnn..hehe anda tau dah kan...Saja lah lewatkan letak entri ini. Pasal kehadiran mat tu...huhu, biarlah rahsia antara kami, perghh skandal..pengsann >_< . Tujuan entri ni mat buat, ialah untuk mengucapkan jutaan terima kasih pada semua yang vote DTS, terutama pada pengunjung2, followers, silent readers, member2 kelab dts-mat gebu dan sesiapa saja. Pada blogger2 yang memberi sokongan moral..terima kasih tak terhingga...Jangan tanya menang ke, sampai sibuk2 sangat nih. Pada mat kan, bukan nak kata...Apa pun keputusan, mat semua ok saja, dapat jadi antara 6 peserta akhir pun sudah syukur alhamdulillah... Yelah kita kan blogger masak2 cikai, 2nd class pulak tu, pada mat ini dah cukup membanggakan.

Yang ni mat nak cerita sapa yang bertanggungjawab hingga mat sertai DIGI ni, Ben Ashaari, adalah penyebabnya. Walau apa pun kata2 blogger pasal Ben, pada mat dia tetap membantu DTS, terutama dari segi sokongan moral. Tanpa Ben Ashaari, sudah pasti mat sendiri tidak sedar kewujudan DIGI Wwwow Award ni pada mula2 dulu, dia juga yang mengesyorkan mat sertai nya. Terima kasih ben untuk segala2nya, moga Allah swt memilihara persahabatan kita...

Akhir kata, terima kasih mat juga pada Radio ERA(terutama segmen pagi di ERA- Pak Nil, Ray dan Hanif) dan Harian Metro. Ucapan tahniah mat pada semua blogger2 yang berjaya menjadi 6 pencalonan akhir Anugerah Digi Wwwow Award...Moga hubungan antara kita blogger2 bertambah erat....Salam sayang dari DTS-MAT GEBU......

39 comments:

BEN ASHAARI said...

tanjaat beben tauu.. gegebu 50-50 yer.. hehehe..

Citarasa Rinduan said...

tahniah cik mat..

ben......
ayu nak yang 50 utk ko tu. 0.5 pun okey gak.. hehehhehe

Tok Esah said...

tahniah pak cik mat!! hehe

terperanjat tok..

10%-tok
90% pcm pun okeh.. haha

Kjee said...

kan kjee dah kata hari tu. mulut kjee ni masin tau CMG. Tahniah!!!

Fazlinil Irma said...

tahniah cik mat.

banyak pahala cik mat kongsi resepi dgn kami yg kadang2 kering idea nak masak apa. bila masuk sini tak kering dah. antara nak cuba dengan tak je. :)

moga terus berjaya..!

ShashaCatering said...

Tahniah Cik Mat. Semoga dapat jadi johan nanti. Good luck ;)

whitecappuccino said...

Tahniah che mat!

Eyriqazz said...

tahniah mat gebu..u deserve it..surely abang mat kite akan menang....chaiyok2....

Melur Jelita said...

Alhamdulillah..tahniah Cik Mat..

pRiNCe said...

abg mat..tahniah..:)

"nak rm50 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik rm50 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

berminat ?? klik link di bawah ni..:)

[ Contest ] Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!!
[ Politik ] Nak Topup Pun Kena Cukai 6 % Kew ?

inahar ali said...

alhamdulillah..tahniah ye mat! menang kalah x kisah..yg penting mat mmg terbaekk dikalangan blogger masak2!! you are already a winner in my heart..muaahh!!

atnur @ Iza said...

tahniah! :)

Sizuka said...

congrats cikmat! alhamdulillah.. :)

Ummiakid @ lily said...

tahniah CM.. InsyaAllah ada rezeki jadik johan dan kalau menang dpt rasa ciskek cm pun jadik la...tigin banget..

Zulfikar Hazri said...

wahh ko mat. kena buat baju cepat2 ni, nak naik pentas katekan... :)

tahniah ye :)

JIJI YU said...

herk2..papa dapat naek pentas..yeah2..

AZLITA AZIZ said...

tahniah dari akak di Masam Manis

Che Mat said...

saya doakan semoga mat menang

CiKaLi said...

hehehe... CMG!!! tahniah... hehehe

Sis-Lin said...

Tahniah Mat!

Congratulations! You are one of the six awesome nominees in the running for the
Top Makan-Makan Award!....

Mat Gebu said...

@ ben - Yang tu kita bincang kemudian okeh...terima kasih yea beben. (geli aku!!)

@ ayu - terima kasih, haha boleh, jumpa raya nanti yea ayu..

@ tok esah - haha, tok esah tanjaaat ugak kee...

@ kak jee - Terima kasih dear kak jee...

@ fazlinil - terima kasih dan tujuan saya memang nak share serba sedikit ilmu, kita tak berapa pandai, tapi ada sedikit kelebihan apa salah kita share..kann..

@ shas - aminnn..pada mat mcm sekarang pun sudah memadai, syukur sangat2..

@ white - terima kasih juga untuk anda..

@ eriqazz - mudah2an, tak menang pun tetap rasa bangga nih...terima kasih untuk anda juga..

@ MJ - terima kasih ni semua atas sekonagn MJ dan semua.

@ prince - terima kasihhh....

@ innahar - terima kasih Dr, kak, ini utk kita blogger masak2 juga..

@ iza - thanks, sebab komen dan singgah..

@ sizuka - thank you sizuka, nice name...cute.

@ ummiakid - hahaha boleh2, terima kasih sokongan anda pada DTS.

@ zukfikar - hahhaa, aku berkemban jee, kaki ayam..boleh mcm tu?

@ jiji - kah kah kah...papa hantar wakil jeee..ehem ehem..

@ azlita - terima kasih kak ita, anda juga blogger masak2 hebat...

@ che mat - terimaaa kasihhhh che mat, jumpa di sedenak nanti yea.

@ cikali - terima kasih...

@ sis linn - pstt....linn, kita gosip nanti eks..panass nihh..

izahdaut said...

tahniah dari izah muffin lover untuk cik mat n DTS

Isteri Encek Bard said...

tahniah CMG.... wah tak sia-sia saya mengundi tuk cef kegemaran saya nie...

Cheq Sue said...

tahniah che mat... semoga DTS akan terus sukses dan selamanya memberi inspirasi pada saya... :)

Ummi said...

Mat, ko dah tempah apron ropol pink ke blum? Yang lama dah penuh tahi lalat kan...ko kena pergi tunjukkan muka...xpun hampa harapan para voters ko...hehehhee... Apapun, tahniaaaaaaaahhhh setinggi gunung buat ko dan Ben jugak....korang mmg mantopsss! hehee

Sha HomeMade Cake n Choc said...

Tahniah Che Mat Gebu. Semoga semakin suksess dan banyak mengeluarkan resepi2 yang diluar dugaan...sangat2 lah kreatif . good luuuuckkk

RASA HATI said...

Bangganya jadi folower.....
Tahniah......

eqbalzack said...

kerja keras pasti berbaloi MG...

PUTUBAMBU said...

tahniah ye Cik Mat!

All the best to you..!

azila said...

hehhe..tergelak baca komen k.ummi.tahniah yer en.mat..lama dah kita x bergosip2an neh:)

tun_telani said...

tahniah utk cik mat.. all the best!

DJ Dayang said...

Alhamdulillah....tahniah mat!

yummylittlecooks said...

Tahniah sekali lagi!!!!

mynameismy said...

Tahniah pcm!!!

KILA said...

Tahniah.. Semoga terus berjaya!

bersama kak Es said...

BLOG NI MEMANG BEST ... DAH AGAK MESTI TOP RANK PUNYALAHHH..
TAHNIAH CMG !!

mas saari said...

tahniah CMG..
you deserve it!

IBU GEBU said...

tahniah juga buat che mat dari IBU GEBU... yakin & percaya serta ikhlas & setia adalah tangga2 kejayaan, walau apa umpat keji orang yg cemburu... sebenarnya ubat kepada apa yg kita miliki hari ini, matang & x cepat melatah mjadikan kita semakin dihormati & disayangi... SAYANG DAPUR TANPA SEMPADAN!!! keep inspired us CHE MAT!!!

Mia Liana said...

tahniah..... jumpa di sanaaaaa....

Disclaimer

Dunia masakan memang unik. Dari bahan-bahan asas boleh bertukar kepada ribuan jenis masakan yang berbeza rupa, gaya dan rasa.. Itulah keajaibannya... Tiada sempadan untuk berkongsi ilmu mengenainya....

AMARAN KERAS!!!!
DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK... HAKCIPTA TERPELIHARA.