BEN ASHAARI

Saturday, May 14, 2011

BICARA DARI DAPUR.....BLOG BARU AKU.

Salam semua, entri selingan malam ni mat cuma nak bagi tau, blog baru mat gebu dengan rasminya telah diwujudkan, silalah ke sini...ianya masih baru, tali pusat pun baru dipotong, belum kering lagi....Kita share apa2 tips masakan dan petua2 juga di sana nanti yea...sila lah yang mana ada petua2 tinggalan orang2 terdahulu, boleh tulis diruangan komen blog tersebut...Moga Allah mempermudahkan....ameeenn....Salam sayang dari DTS-MAT GEBU....

7 comments:

Nieda said...

Tahniah . Dah buka cawangan kedua. Petua pulak . Layannnn.

Nieda said...

Tahniah . Dah buka cawangan kedua. Petua pulak . Layannnn.

Budak Botak said...

He3, Bdk Botak akan terjah...

Entry terbaru -> Lambang Salib Pada Logo Monster Energy... (",)

Ummi said...

Waaaaaaaaaaaaaaahhhh tahniah Mat!!! Itu blog untuk curah2 perasaan, airmata dan cinta2 ke...hehehhee...Bravoooo Mat! Peaaceee no war...hahaha

Sunah Mohammad said...

tu dia......selamat pagi pcm... (baru bangun)

mas saari said...

dah ikuti blog itu!
sentiasa menyokong PCM..

yatie Awang said...

dah penuh rupanya blog ni haha...

Disclaimer

Dunia masakan memang unik. Dari bahan-bahan asas boleh bertukar kepada ribuan jenis masakan yang berbeza rupa, gaya dan rasa.. Itulah keajaibannya... Tiada sempadan untuk berkongsi ilmu mengenainya....

AMARAN KERAS!!!!
DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK... HAKCIPTA TERPELIHARA.