BEN ASHAARI

Thursday, April 14, 2011

SEGMEN : BEN ASHAARI GEGAR LAGI...

Aku malas sebenarnya (tipu lahh!!), tapi kan..bagi lah sokongan moral pada jiran DTS, mat pun baru2 ni dapat msg kat FB, dia tanya. Why DTS always mention certain name again and again..Lain kali nak tanya, cakap melayu...aku ni sekolah tak pandai, bahasa2 henggeris nih jangan harap lah aku nak balass, tak reti. Ok tujuan N3 ni, nak pelawa anda2 semua join segmen Ben Ashaari, cara dia senang je, letak header ben kat N3 anda tu , tulis judul macam mat buat dan link kan pada N3 ini.... Bukan nak bodek atau nak mendapat pujian dari sesapa...mat sekadar memberi sokongan moral..kalau sapa2 buat segmen, atau GA, nak mintak DTS promot, boleh saja, bagi tau yea, kalau tak bagi tau aku malas, kang orang kata terhegeh2 atau syok sendiri...kes Ben Ashaari ni lain....kami DTS-BA....Apa lagi, jangan dok melopong molot...cepat sertai...kikis perasaan tak bess anda tuu..think positive!!!...

16 comments:

mcm ni lah said...

wahhh da femes pon join gak,. terbaru saya buat entry tentang toyol

bersama kak Es said...

Kak Es pun perasan gak..
n3 CMG asyik2 mention oranggg tuuuu gak..
hehehe

I think u'll say : ade aku kesah?
hahaha

Mat Gebu said...

@ mcm ni lah - uik..mana ada femes, saya hanya blogger 2nd class..

@ kak es - haha, saya memang tak kesah..sebab yang penting saya share resipi pada semua..yang lain2 tu ada lah "hak" saya kan, nak sebut sapa2 yang saya suka...

intan said...

CMG memang the best! sehari kalau tak singgah memang jadi rinduuu..

pRiNCe said...

abg DTS..tlg promote segmen saya boley ???hehehe...

http://www.prince91.com/2011/04/bloglists-jom-masuk-bloglist-prince.html

Wuucin Kimora said...

Mat nk g blog wuucin ke? :(

huhuhu ;D

bersama kak Es said...

hahaha..."hak" CMG hundred percent :)
gurau eh..

MamaIeta said...

salam mat gebu... ieta gegar blog ni tengah2 malam. saje merayau. jom jalan-jalan?

Miss Hamilicious said...

bagusla mat gebu ni...Hami suka ayat2 bombastik anda tu...ehehehe...

singgah malam :)

Saliza Shamsudin said...

Nak femes cam mat gebu gak leh tak????

SueZ said...

saya baru nk aktifkan diri..mr gebu..tolong lah binbinbing saya...dulu blog untuk wat luahan hati sekrg sejak knl kwn2, suka plak..

http://suezdairy.blogspot.com.my

regards,
suriani

HAJAR hasan said...

pak cik mat gebu!!! tehee~

yeaaahhoo~ datang blog ni kasi GEGAR!!! ;)

Misz Aien said...

salam gegar dari belog abg ben!!
group 5,78 datang sini menjenguk..
jom sama2 gegar belog Aien :
http://tintahatimilikain.blogspot.com (=

atieserina said...

gegar sini!!
group 5 no20 dtg melawat.. ^_^

>>HyppTv<<

kakyong said...

kakyong dtg gegar... CMG dah femes dah... ;) jemput lah singgah ke blog picisan teman

n3 terbaru kakyong.com
Asmara versi Flybait
Nak sikit tempias glamer dari Mazidul Akmal
Kenali sahabat ibu : Yatie Chomeyl

Ly_Tulip said...

SALAM GEGARAN: Satu Hari Seratos Blog menyambong gegaran ke kumpulan 5 setelah kumpulan 1,2,3 dan 4 telah berjaya ku tawan.... SO, kumpulan 5, berciap sedia la... :)

Disclaimer

Dunia masakan memang unik. Dari bahan-bahan asas boleh bertukar kepada ribuan jenis masakan yang berbeza rupa, gaya dan rasa.. Itulah keajaibannya... Tiada sempadan untuk berkongsi ilmu mengenainya....

AMARAN KERAS!!!!
DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK... HAKCIPTA TERPELIHARA.