BEN ASHAARI

Sunday, March 20, 2011

TERIMA KASIH KU PADA BLOGGER2 INI....

(GAMBAR EHSAN GOOGLE)

Salam semua, selamat berhujung minggu. Sebelum tu mat minta maaf pada blogger2 yang hadir ke rumah mat pada 12 March 2011 lepas, sebab mat belum berkesempatan mengucapkan terima kasih dan meletakkan lelaman sesawang masing2. Jadi di pagi minggu ini dengan izin Allah, mat letak yeaa...Walaupun dah lewat seminggu, dah basi pun...dah tengok "1 tube" tu...psst nak tau tak, mat belum tengok lagi...hahaha, teruknya aku...Oh yeaa terima kasih mat pada Ayu Citarasa Rinduan dan Cikgu Areff sebab link2 ni dari blog mereka berdua...Tocey lauser!!...ok ni antara senarai blog..blogger yang hadir...antaranya ialah...
Dan juga pada mereka2 yang ikut serta, terima kasih sekali lagi mat ucapkan, atas kesudian anda2 semua hadir ke Sedenak, bumi 1001 misteri....Salam sayang dari DTS-MAT GEBU...

21 comments:

azian said...

kl tak mesti nama sy ade sekalik kat situ...huhuhuhu...

Kasawari said...

Sama-sama Mat.. sepatutnya kami ucap terima kasih pada Mat..

memang Sedenak bumi 1001 misteri.. hehe

Sunah Mohammad said...

sama-sama <--- pak cik mat suruh ucap cepat2..tapi terlambat jugak...hahaha~

akuanakpahang said...

Assalam CMG, nama kita x de kat atas tu tapi hari2 jumpa kat sini aje :) semoga anda dan DTS ceria sentiasa :)
Jom Singgah " AKUANAKPAHANG "

Yatie said...

Assalamualaikum Mat,
Terima kasih yg tak terhingga dari kami semua buat Mat sekeluarga atas layanan yg di berikan....DTS mmng best dan sentiasa tetap di hati kami..

Miss Ran said...

sifu mat

sy da realisasikan cte2 anda

sile singgh sini
http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/03/part-1-aku-dia-dan-paparazzi.html

cik pulau said...

same2.. saje nk menyibok..
pdahal tak pegi pun aritu.. lalala.~

Sharinginfoz said...

seronok gak jumpa blogger lain

sonata anak kancil said...

insyaAllah satu ketika nanti sy pulak boleh sampai ke sini..!

Areef Ibn Naim said...

assalamu 'alaikum,

u r welcome cik mat...

alah, patuny kiteorg yg ucap terima kasih kat cik mat...

yelah, kiteorg dtg bw perut jer, cik mat yg bersusah payah masak tuk kiteorg, sedap2 pulak tu... tp tk sempat nk rasa semua, hehehe...

y u y u Z u l a i k h a said...

wuuuu T_T nak ikut... tapi saye kat langkawi T_T

hasrul hassan said...

Salam .. uhh ada makan2 ke? Aisey ... tak terperasan la pulak

NadiRah said...

terimakasih bg mkn sedap.. =)

Citarasa Rinduan said...

cik mat..terima kasih jua daun keladi..

daku terharui dengan setiap layanan dan makanan yang terhidang..

sangat2 terharu..

Adzriel AB said...

tentu meriah tak de rezeki nak ke sana.

suri solehah said...

salam..seronoknya..semua orang dah berpeluang ke rumah CMG..bilalah saya diizinkanNya untuk kesana..seronoknya kalau dapat..

Sunah Mohammad said...

hahaha~ takde orang perasan kot pak cik mat!! :p

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

wah..dapat makan kerr?? -->saya jeles!! heheheeh

hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

Mamamya said...

terima kasih kerana menerima kunjungan saya n family tempohari....w'pun x dapat nak sembang2 dgn cik mat..insya'allah di lain kesempatan nnti jumpa lagi....

Siti Indrawati said...

Terima Kasih jua dari mak et n d geng atas layanan dan hidangan yg lazat..semoga persahabatan ini terus terjalin,AMIN..

Pai said...

erk....
syer dak baru lagi cik mat...
time kasih la sudi letak nmer syer dalam lis tu...
tapi mknan cik mat pergh!!!
sedap btol la...
yg kek cheese tu...
lagi sdap dari kat kdai..
yg karipap tu...
mkan 5...
mmng sedap...
thankz to cikali sbb ajk den pegi umah cik mat...

Disclaimer

Dunia masakan memang unik. Dari bahan-bahan asas boleh bertukar kepada ribuan jenis masakan yang berbeza rupa, gaya dan rasa.. Itulah keajaibannya... Tiada sempadan untuk berkongsi ilmu mengenainya....

AMARAN KERAS!!!!
DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK... HAKCIPTA TERPELIHARA.