BEN ASHAARI

Saturday, March 26, 2011

HAMPIR MENCAPAI SASARAN.....SYUKUR ALHAMDULILLAH

Salam pagi Sabtu, dah sarapan?...Ok sambil2 sarapan pun mat letak N3 selingan, syukur alhamdulillah dan terima kasih tak terhingga pada semua teman2 blogger, kerana memantapkan DTS-MAT GEBU. Walaupun mat berkongsi dengan iklan "innity", tapi mat gunakan "nuffnang" nya Analitik. Minggu ni DTS hampir mencapai target, tapi apa2 pun mat berpuas hati. Yelah kan, blog masak2 tak de main2 SEO semua, kecuali berkisar tentang makanan saja, kiranya traffic macam ni pun dah bersyukur sangat2..

Cuma yang mat nampak, peningkatan pada hujung minggu Sabtu dan Ahad, menjadi 5+ K UV, dan ianya telah agak kekal dalam masa 1-2 minggu kebelakangan ini. Isnin hingga Jumaat, dari 7+K UV - 8+ K UV, kadang2. Tapi telah menten 8+K UV....cuma semalam ianya tak mencapai sasaran...tak pe itu pekara biasa, aiman tak kesah..kann....Ehh..bukan apa2, letak ni cuma seronok2 dan nak share dengan semua, anda lah yang menjadikan benda2 ini semua berlaku pada DTS..terharu Pakcik Mat..huhu.....Salam sayang dari dari DTS-MAT GEBU...

27 comments:

cik pulau said...

tu pun dah cukup hebat che mat..
cik pulau hari2 masuk sini selain blog abg ben.. lalala~
tp memang betol la.. masuk sini..rasa macam makin lapar.. ^^,

darxniq said...

pergh!!!!!!!!!..hahahahhahaa..

Bro Framestone said...

trafik teman xsetinggi nie...

tengah berplanning nk pindah ke hosting yang lebih besar...

keadaan tidak mengizinkan

Regard,
BroFramestone Blog
@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

Mat Gebu said...

@ cik pulau - biasa2 jee...erkk, DTS ni menggoda yea...waaaa...

@ darxniq - huhu...:-)

@ bro - tapi bro nya pengaruh kuat...seriuss..

mazaitun said...

saya pun ari2 masuk blog ni dah macam fesbok lak. Tahniah che mat ye.

Drunbella Khoo said...

wow!

nba-Nur said...

Tahniah Cik Mat.. Ramai peminat setia Cik Mat yang rajin jenguk blog DTS ni setiap hari.. :)

Myvitrd said...

syabas..mat akupunya 10% je dari mat punya..huhu..

Watie Rose said...

welldone cik mat, blog anda mmg menarik ribuan peminat tegar....

ADfeez said...

clap clap :)

HATYCIKNUURUL said...

best3,..tp mne gmbo sarap cik matt,..nk tgk,huhu

kasihredha said...

tahniah cik mat
tumpang gembira.
Akak orang masuk ke blog akak 60 orang sehari pun akak dah sukee sangat...hihi..

Fizalinolie said...

Tahniah! Che Mat Gebu... Bilalah saya nak jadi mcm gini yer =)

akuanakpahang said...

Assalam CMG, Tahniah drp saya blog anda mmg hebat.
New Entry "Video : Gadis Bertudung Persenda Zikir"

eelobor said...

Tahniah CMG kerana memang hebat dan memiliki aura yang tersendiri

Ladysirna said...

salam che mat..

tahniah..sesungguhnya blog che mat memangler femes seantero bloggers sekalian..mantapla...keep it up:)

HaSue said...

baru merasa 1k uv aritu..mcm takut pun ada je rasanya..haha..tgk cik mat nyer uv tu mmg bravo2..tahniah!
thanks 4 sharing..ni menunjukkn blog2 masakan pun boleh pergi jauh kn.. :D

semoga dpt capai target 10k lak uv utk sehari..nanti kitorg ikut jejak cik mat yer..insyaallah

Qaseh dalia adelia said...

beznye dapat trafiq byk ..hehe tahniah pakcik mat semoga terus sukses .. abg ben pun same gak .. 2 blogger bez n hebat !

kakchik@ella said...

tahniah cik mat. kakchik tumpang gembira dan hepi.

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

wahh tabik springgg lah

gadisBunga said...

sayanggg cik mat jugak!

Kak Sam said...

Tahniah. Moga terus sukses. Cantik le no kat sebelah tu 6767.

Maheran Maseirra said...

woww... gile kentang lah mat gebu... rasa nak pengsan tengok viewer yg banyak gitu... sy salah sorg yg rajin melawat blog mat gebu... ;)

do visit my page
http://emasriee.blogspot.com/2011/03/contest-ga-serasi-bersama-dah-bermula.html

SiS NaD said...

WaH!~ CaYaLa aBG MaT.. MGa TWuS SuKSeS!~ (^_____^)V


JoM BaCeR NaPeR SiS TaK PCaYe NGaN BLoG aBG BeN... HuH!~

putERi-kAtEk said...

TAHNIAH PCM

Sunah Mohammad said...

waaaaaaaaaaaaaaaaa~~~~~~~~~~~~ pengsannnnn >_<

Mass said...

huwaaaaa..tis is my fav blog...i love de resepi...congrats mat gebu...

Disclaimer

Dunia masakan memang unik. Dari bahan-bahan asas boleh bertukar kepada ribuan jenis masakan yang berbeza rupa, gaya dan rasa.. Itulah keajaibannya... Tiada sempadan untuk berkongsi ilmu mengenainya....

AMARAN KERAS!!!!
DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK... HAKCIPTA TERPELIHARA.