BEN ASHAARI

Sunday, February 6, 2011

YESSS!!...DAH....5555....TERIMA KASIH!!!

Terima kasihhhh semuaa, muahhh..i lep u all...tuu dia, kata2 skandal dari mat gebu, walaupun aku ada masalah pasal "satu kes kecurian" nihh, tapi bila tengok follower jadi ~5555~, rasa bess sikit. Yang dah ada ramai follower tu dok diam2, yeaa, jangan dalam hati nak kata, si mat tu "macam lah bagus sangat"...haaa weyy aku memang bagus lahh, kalau tak takkan ada orang terkenal rembat pic masak2 guaaa.....betul tak?... Ini kata dari hati, kadang2 kan bila orang puji, terus ni nafikan ..hm tak de lah bagus, cuma picisan lahh, cuma n3 merepek laaa...tapi hakikatnya memang bagus, orang yang menkritik tu dia terlebih faham lah sampai sudi mencemar duli, komen longkang kat N3 kita....tapi sesiapa yang baca ni sah kata, Mat Gebu lain kan sekarang ni, macam berlagak gila tak hengat...haha apa nak buat, kadang2 aku memang rasa macam tu, lagi2 sejak ada kes besar nih...malas dah nak merendah diri sangat, dah puas merendah diri, sampai kena pijak2, nasib baik lah aku ni baik punya olangg...

Terima kasih mat pada pelengkap pengikut 5555, iaitu "Fauziah". tapi sayang tak de pulak blog, tak pe kalau Fauziah ada blog, sila tinggalkan link anda di sini yeaa...nanti mat letak dalam bloglist sebelah kanan tu..Terima kasih sekali lagi, moga kita sama2 mendapat manfaat dari blog tak seberapa ini....Salam sayang dari DTS-Mat Gebu....Ampon dan maaf jika ada yang terasa hati....Lepas ni N3 masak2 pulak yeaa...Pengumuman..klik sini untuk ke blog Puan Fauziah.....

18 comments:

Ummi said...

Waaaaaaaaaaaaaaaa...fenggsaaannn!!!
Tahniah Mat...terubat la luka di hati..hehee

y u y u Z u l a i k h a said...

pehhh!!!!!!! femesss emesss lemess pmesss temesss semesssss la pak cik mat gebu!!


5555 tu macam ubat sedih semalam la kot?? :P



nak amik resepi tempe! nak email kat abah! suruh dia masak untuk yuyu, boleh??

Azita Zain said...

Tahniah Mat....!!!
Lepas ni tunggu pulak 6666....hehehe

nur aisya humaira said...

waaahhh,congrate2...:)

Entry terbaru ►Mulut tak de insuran ehh??

ummiarissa said...

wah..Mat Gebu suka nombor cantik-cantik..ramainya followers dia...

EDDIE YUSTIN said...

taniah...dah sampai 5555

bun_nee said...

tahniah dah 555... bila nak 888?? fovourite no tu..hehe

mia.lia said...

wahwahh..tahniah mat..no sy pon rini cntik gak..tpi ...300 jela,,hahaha,,belum 4 digit lagi

SARINA said...

Assalamu'alaikum..
Wah Tanah CMG.. dah 5555.. cantik susunan nombor.. saya selalu ke DTS dan lately rajin mencuba resepi2 di sini untuk hindangan famili.. mohon halal ye.. tq

Gee® said...

Salam CMG, sy selalu mengikuti aka tiru resepi2 kat blog bang mat ni...hebat!! kalau ada yg tercopi kat blog tu mintak izinkan yer...ahaks tima kacih... kalau sudi jengoklah blog santai saya di sini >>> gee-hut.blogspot.com

Melur Jelita said...

Alhamdulillah..Tahniah Cik Mat... Baik - baik juga, jangan sampai orang pijak jari Cik Mat yang gebu tu...

Adzriel AB said...

5... my favourite no!.. ni 500 pun tak sampai.

►AdamXis◄ said...

tahniah....ramai tuu.brape lama nk capai tuu?

Gee® said...

Oops...bangganya jd yg ke 5555...ahaks. sama2 cik mat.

~...AmALinA....~ said...

waaaaa~! congrats! makin femes la cik mat gebu!! cantek no 5555...(^_^)

wanmardziyyah said...

wow..tahniah2..gandakan lagi6666??..8888?? he3

Wanieyra said...

tahniah ye cmg....

mamawana said...

Tahniah. Limo nan bergando gando.

Disclaimer

Dunia masakan memang unik. Dari bahan-bahan asas boleh bertukar kepada ribuan jenis masakan yang berbeza rupa, gaya dan rasa.. Itulah keajaibannya... Tiada sempadan untuk berkongsi ilmu mengenainya....

AMARAN KERAS!!!!
DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK... HAKCIPTA TERPELIHARA.