BEN ASHAARI

Friday, December 24, 2010

NOMBOR AKU SUKA....APA MAKNA "G.A.T.A.L"?.

Salam semua, dah masuk berapa malam eks, mat letak bukan N3 masak2..hmm, tak pe lah..dulu dah puas, kejap2 N3 masak, baru2 ni je mat selang selitkan dengan N3 lain...Tak kesah kan?. Lagi pun ianya melibatkan DTS dan blog rakan2 maya, apa lah sangat. Ok malam ni mat nak letak juga nombor cantik yang mat pilih, bukan saja ngada2 nak letak, tapi pelengkap nombor tu akan mat letak link blog beliau di side DTS ni, boleh lah juga pengunjung DTS singgah2 nanti ke blog anda. Ok kalau kita perhatikankan pelengkap untuk nombor 4545 tak lain tak bukan ialahhhh... "Jassnani" dari blog Dairiku....Kehidupanku...Isi hatiku...terima kasih mat ucapkan pada beliau..

(Gambar dari blog Retna, terima kasih Ret!)

Ok, selesai sudah cerita nombor cantik kali ni. Sekarang kita cita pasal GATAL...haha, tadi petang mat jalan ke blog kawan blogger lama, sapa lagi kalau bukan Retnawati..perghh nama klasik koo, ala2 seniwati zaman P. Ramlee, tu nasib baik tak nama Neng Yatimah, kalau tak banjir blog, mau tak nya, asyik nangissss jeee.. Kelakau mat bacan N3 retna kali ni, paling best berkenaan perkataan GATAL.... hahah ada maksudnya, sori yea akak2, adik2 ( uikk..adik-adikk..), untie2 semua, tapi terima lah hakikat yeaa..maksud GATAL tu --> G = Girls, A = Always, T = Talk, A = About, L = Loves....hehehe, betul kaaa lagu tu hmm..kesah selanjutnya boleh
baca sini.. Oh yea satu lagi mat nak cerita pasal Retna, dia pernah muncul di RTM 1 dulu..kan ret, masa tu aku tak kenal pun koo, tah aweks mana agaknya si Retna nih...kat sini cerita dia dan sini youtube...tuu diaa promot habiss....Ok semua, salam sayang dari DTS - Mat Gebu...

12 comments:

Citarasa Rinduan said...

tahniah cik mat
hehehehe...senyum ayu baca maksud GATAL tu...

salam sayang utk bak dan mak yah yer

akuanakpahang said...

Nie petua cina org melayu jgn caya.. kalau 4545 bila dicampo jadi 18, kira bagus nombor le nombor tu.
Jom Singgah "Jalan-jalan ke Pahang. "

Ummi said...

Adeeeeiii...entry penuh gaya...ala2 gatal mata pulak baca...haiiyaaaa...

mama ju, said...

Aslkm

Tiap N3 mama baca. Baik betul En Mat ni.....

mama ju, said...

Askm EN MAT



Ada ke Rengit lagi ke? Hehe mama duk dkt2 situ...

izahdaut said...

dari tingkap tadi namapk mcm gambo muffin..masuk2 ada number cantik ..cemana tu? hehee..senyum la kak jassnani malam ni ekk.. ek.. ek..

Mat Gebu said...

@ izah - muffin tu esok nya, sebab saya ada hal nak diuruskan esok..hehe, sori eks...

ADfeez said...

setuju en mat... kalo x love.. boys..ekekek...
tp gurl susah nk predict.. byk sgt subject nya nk diperkatakan.. hehe

kalo laki lain skit.. predictable, either gurls, bola or kereta :D

nor64 said...

Mat,

kat link ada muffin..aik..silap mata ke atau mata akak silap hehee.

AKO @ retna said...

hahaha klakar ar mat..
sempat agi ko nak wat entry ni ek..
haha tapi betul laaa klu tak GATAL, camne nak ada boipren, camne nak kawen hahaha..

pape pun thanks mat...
ko tgu, nnt ako create satu utk ko haha psstt apa ek yg sesuai :p

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

nama retna tu dah dekat2 dah tu.. hehehe... tp taktaulah bila pulak cik mat nak promote blog hakakkk.. kehkehkeh... (ada hati tu...) kalau tak promote.. masuk dlm list blogger dapur pun kira dah bertuah sangat2 dah tu.. huwahuwahuwa... dulu.. tunggu2 gak kot2 masuk dlm list fotopages tersohor... almaklum.. hakak ko ni kan top 10 dlm most popular FP..ecece.. perasan bagus aje kan? tp tulah dok tunggu2 tapi tak masuk gak.. kekeke.. redho jelah.. (abis pecah rahsia..)

Mat Gebu said...

@ CR - terima kasih..hehe GATAL tu lain maksudnya..

@ AAP - waah pandainya, kita ada mix peranakan cina pun tatau laaa..hehe.

@ kak ummi - hehehe, khas utk pompuan jee GATAL tuu..

@ mama ju - uikk mama, rengit kat mana eks..hehe

@ Adfeez - betul2...

@ kak nor64 - sori kak, tertekan publish semalam tu..

@ retna - alah saja je buat seri2 kat blog aku..

@ madiha@ratna - erkk hehe, nanti saya letak yeaa kakkk...

Disclaimer

Dunia masakan memang unik. Dari bahan-bahan asas boleh bertukar kepada ribuan jenis masakan yang berbeza rupa, gaya dan rasa.. Itulah keajaibannya... Tiada sempadan untuk berkongsi ilmu mengenainya....

AMARAN KERAS!!!!
DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK... HAKCIPTA TERPELIHARA.