BEN ASHAARI

Sunday, December 26, 2010

500 BLOG!!!.....SEGMEN HUJUNG TAHUN TERHANGAT.

Erkkk...tak pe lah demi sokongan pada BA, mat gebu yang terkenal dengan sifat malas join segmen, aku join lahh jugaaa...sekadar memeriah kan majlis. Syarat2nya ialah...

1 - Letak banner...
  • Ok dah letak....settle satu...
2- Tajuk: 500 blog....
3 - Tulis serba sedikit tentang diri anda dan tujuan anda jadi blogger...
  • Lelaki, umur 34 (tapi rasa macam 21 jee), duduk kat kampung yang ulu sangat, old fashion dalam berfikir. Tujuan berblog untuk berkongsi serba sedikit ilmu yang allah berikan sementara mat gebu masih bernafas...moga menjadi sedekah jariah ku kelak..insya allahh..
4- Tinggal URL anda di N3 ini....
Pada semua jom kita meriah kan lagi segmen ini....anggap ia satu jalinan muhibbah antara kita blogger2 Malaysia.....

32 comments:

azila said...

wahh..pantasnya pemuda 21 thn ni update.akak pon join gak ni..,buang tebiat kan?hehhe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh CMG mmg suker sokong kwn2..terbaik la.

sayapmalam.com said...

cmg pun join..hotttt!!!

Qaseh dalia adelia said...

21 ye?leh lah pggil adek haha

K.Nor said...

muda trang tang tang lg tu.. 21 tahun baru ya.. hihihi

cek chun said...

erkkk cikmat. url anda tu means url tiffin biru ler.

erkk.. chun pun lupa letak url nih. nak p edit lain :P

Papa Mifz said...

salam kenal dr papa mifz yer..:)

Nur Azila Ismail said...

melawat awak daripada blog BEN ASHAARI .

hazlin said...

ingatkan resepi baru!
hehehe

miszlullaby said...

saye pon jugak CMG =D
Harap harap tersenarai =)

CMG baru 21tahun???betul ke ni??Kagumnye...mude2 pandai masak camni =)

akuanakpahang said...

Salam kita pon join gak apa ke hal tak tahu huhuhu... New Entry "SHOUTBOX pentingkah untuk Blog kita?"

micky eyqa said...

salam perkenalan CMG hehehe xpe.. umor bia tua, tapi bia feel muda heheh

una said...

singgah ! jom lah ke page saya :)

Laili said...

salam perkenalan dari segmen Ben Ashaari - 500 Blog :)

mary ann ;) said...

jengah dr segmen abg ben jugakk ;)

mamawana said...

Nak join gak...I'll be back here...Insyaallah

daya said...

singgah dr blog bro ben ;)

eqlima ernie sufieza said...

singgah sini dr blog abg ben :)

hasrul hassan said...

Salam .. wah pantas yer Mat Gebu.

yad'z said...

mat gebu join... dasyat... huhu...
gud luck yaw...^^

Mat Gebu said...

@ azila - hahaha, adehh terperasan muda pulak sekejap..wal hal dah tuaa..


@ LM - kalau ada masa, apa lah sangat kan...cuma serius, saya kan kalau segmen2 ni, hadoii, liat sikit, yang ni tak pe lahh...hehe.

@ sayap malam - hahaha, tu pasal aku buat segmen ni siap bukak econ, sebab "HOT"..

@ qaseh - hahaha, erkk..jangan "adik-adik" sudah lahhh..

@ kak nor - shhh dediam kak nor..segan saya..hehe.

@ cek chun - erkk salah ke. hmmm..

@ papa mifz - salam kenal dan terima kasih sudi singgah DTS-Mat Gebu.

@ nur azila - terima kasih sudi singgah..oo dari blog BA yeaa..

@ hazlin - hehehe, insya allahh ada rsipi nanti..

@ misz - tuu dia, good luck yea.

@ AAP - hahah tu diaa, alah tuan, kita join pun tak rugi apa2, sekadar mengeratkan tali silaturahim sesama blogger..

@ micke - tuu diaa, ayat sikit nya baik, salam kenal juga..

@ una - orait, sekejap lagi sampai yea..terima kasih sudi singgah.

@ laili - salam kenal juga dari kami DTS-Mat Gebu.

@ mary - terima kasih...

@ mamawana - sila2 join, kita kasi meriah..

@ daya - terima kasih dan salam kenal dari DTS - Mat Gebu.

@ eqlima - terima kasih..saya hargai anda..

@ hasrul - boleh lah, saja bagi moral support pada Ben..

@ yad'z - hahaha, adehh dasyat ke hapanya...saya ni biasa2 jee.terima kasih yeaaa..

nur said...

CMG
nur dpt no 173.. selepas 2 jam baru join..
ALL IN ONE

suka cartoon said...

hai..got ur blog at BA..nice to know u

nurazzah8 said...

Salam CMG,

akak pun terjoin jugak! saja nak memeriahkan blog CMG,eh..blog BA...blog CMG mmg dah sentiasa meriah dengan pelbagai masakan dan PLK yg cun tu... ;-)

Cik Mimie said...

dtg terjah CMG kt sini..dr segmen bro BA..

atehqshe said...

salam kenal mat gebu..


http://atehqshe.blogspot.com/

Matika said...

mamat pun dh join juga..salam perkenalan aw..

jgan lupa follow mamat..

apisv2 said...

salam,
mengunjungi 500 blog dalam masa 24 jam;D
dtg dr blog abg ben;)

blog apisv2

Firdaus Shah said...

singgah dan follow di sini

http://dm924.blogspot.com/

Shaherah said...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

mcm ni lah said...

salam kenal ,. i follow you :)

MeLaTi PuTiH said...

Haiii...sy singgah mlalui blog Abg Ben^_^
Already be y0ur f0ll0wer.
Salam perkenalan.

~> http://lunayu23.blogspot.com/

Disclaimer

Dunia masakan memang unik. Dari bahan-bahan asas boleh bertukar kepada ribuan jenis masakan yang berbeza rupa, gaya dan rasa.. Itulah keajaibannya... Tiada sempadan untuk berkongsi ilmu mengenainya....

AMARAN KERAS!!!!
DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK... HAKCIPTA TERPELIHARA.