BEN ASHAARI

Saturday, November 27, 2010

TERIMA KASIH PADA YANG "SUKA" DTS..

Assalammualaikum, N3 ini khas mat tujukan pada semua yang telah menyertai "Segmen - Saya Suka Blog Awak La" dan yang telah memilih blog DTS menjadi salah satu blog yang mereka suka. Terharu mat gebu, terima kasih juga pada Ben, teman sepagar DTS...((lagi2 mat gebu sebut nama "BEN"..hehehe sila muntah yeaa!!)). Blogger yang telah memilih DTS sebagai antara 5 blog kesukaan ialah..jeng..jeng..jeng...hehehe...

41 comments:

Mama Zara said...

Cik Mat..thanks sudi singgah blog mama & jadi follower...sangat2 terharu hokayy....Thanks!

http://familymoza.blogspot.com/2010/11/mat-gebu-follow-me.html

Mat Gebu said...

salam mama zara...
Sama2..hehehe, terima kasih juga sudi tinggal komen..

Sari Yusa Ibrahim said...

Salam, Cik Mat..

Sebagai blogger baru, saya amat menghargai kunjungan Cik Mat ke Alam Sari. Rasa kalau boleh, nak bentangkan carpet merah tau. Nak kalungkan ngan bunga malar, nak tabur bunga ramapi, pacak bunga manggar.. siap kompang tau... hik2. Apapun, sehari kalau tak ke DTS rasanya tak lengkap berblogging. Terima kasih utk segalanya..

hadifar-fyda said...

salam cik MAT GEBU....

http://hadifar-fyda.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

makdara TERdiva said...

saya pun suka cikmat gebu..eh! belog cik mat :P

Yaati Nor said...

saya pun suka blog mat gebu tapi nape saya tak tahu pun segmen tu...nampaknya saya ketinggalan la..apa2 pun tiap2 hari mst nak tahu Cik mat masak apa.. Caw cendol!!!

ckLah@xiiinam said...

Tahniah...tahniah...
Saya juga suka blog DTS...
Cumanya...saya bukan seorang bloger yang rajin. (Tapi, setiap kali buka blog mesti akses DTS...meski tanpa bukti..hehe)Jangan marah ya!

Tn.Punya said...

tahniah---semua...aku support dari belakang..hahaha

CuteOven said...

Salam CMG...
huhuhu....kite tak tersenarai ke...
sedihnya..

akuanakpahang (AAP) said...

Salam Mat Gebu kita pun suka jugak blog awak... tapi tak berkempatan buat N3 macam kat blog En Ben tu.
Jom Jalan-jalan ke Pahang "Tak kenal maka tak cinta."

Ummi Alifya said...

http://ummi-alifya.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

khas tuk Mat Gebu yang sangat ku kagumi...

Syira C Gadis KidaL said...

salam abg mat

" SAYA SUKA BLOG AWAK LA ..

jom baca sini :)

http://sinarpelangipagi.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

Malek Ku said...

wohoo..dapur tanpa sempadan mmg kegemaran gue..sb tempt gue lepak bila xtau nk mkn apa..haha...tapi gua ndak ada masa nak buaek entry untuk mas...apapun mas memang enak ya blog ini...haha

Mat Gebu said...

salam cute oven...
alaaaa, jangan macam tu, hmm yg ni kan mat letak siapa yg join segmen BA...dan "suka" blog DTS...jangan lah terasa hati...huhu

Khai Adry said...

salam kembali cik mat gebu ..... terima kasih gak pada cik mat gebu dan khai harap cik mat sudi memasukkan blog khai adry ini dalam senarai list blog cik mat gebu kerana bukan mudah nak masuk dalam blog2 list orang2 yang fofular cam cik mat ni .... terima kasih daun keladi, kalau ada masa cik mat jemput lah datang ke blog khai lagi ...wasalam...

aNa d'sKoDenG said...

eh ehh..ada TQ N3 upanyaaaa..
tahniah cik MG....
tp DTS mmg best laaa....

aNa d'sKoDenG said...

utk DTS lagik...mekasih..

http://adiyahana.blogspot.com/2010/11/ben-mat-gebu-mantop.html

Sis-Lin said...

SAYA SUKA BLOG AWAK LA..!

http://linmdnoor.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

water lily said...

SAYA SUKA BLOG AWAK LA! ... serious suka.

CT NoArIzAh ArIs said...

Saya laaagiii suka blog awak tauuu !!!

http://ummi-ieraakmal.blogspot.com/2010/11/segmen-saya-suka-blog-awak-la.html

Citarasa Rinduan said...

cik mat..ayu pun tersangat suka blog cik mat..tapi, nak tonjolkan blogger baru yang lain..

harap cik mat memahami

tapikan, serius nak habaq,.. i love DTS

Mat Gebu said...

terima kasih semuaaa.....

Cik Kamoo said...

CIK MAT GEBU!!

SAYA SUKA BLOG AWAK LA!!

http://secretwordfromheart.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

WannZ_AzryN said...

Saya suka makanan opss blog awak!!Kui..Kui..

http://wannzazryn.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

Qira d' Dapur said...

Salam
Saya suka mengikuti setiap perkembangan blog Cik Mat Gebu...

SAYA SUKA BLOG AWAK LA

http://qiraddapur.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

ZaHusNa Collections said...

hehe akak pun .....


http://tshirtmuslimah-zatajul.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-lar.html

AiDa said...

Assalamualaikum Cik Mat Gebu..
SAYA SUKA BLOG AWAK LA..;) suka sgt2...!!!

http://hidayahaida.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

AvatarCun said...

uikkk ada ke segmen tuh... saya pon suka jugeee... suka sangat2... keep-up keep-up... this is my reference website for recipe...

Bee @ honeyvsbee said...

salam follow done

missalongwani said...

saya suker blog en mat
http://alongwaniey.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

...aensyazliana... said...

hai cik mat gebu....

SAYA SUKA BLOG AWAK LA!

tak percaya?...tengok sini..
http://aensyazliana.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

Kalamhati said...

Salam Cik Mat...

saya suka blog DTS gak!hihihi..tapi derhaka tak senaraikan Cik Mat..huhu

Mat Gebu said...

salam kalam hati...
haha tak pe, saya faham..excelikan ben ada juga cadangkan saya join segmen ni, tapi demi menjaga hati semua pihak, saya tak buat..cuma bagi sokongan je pada segmen Ben..

Shahazrin said...

tq cik mat.ada nama saya tu... ada entri baru untu mat gebu

aeinio said...

http://aeinisugar.blogspot.com/2010/11/segmen-saya-suka-blog-awak-la.html
ehem2 walaupon dah terlewat...

hanna iymeera :) said...

abg mat, mntak izin letak link dlm entry saya. http://hannaiymeera.blogspot.com/2010/11/lapar.html

Liana MD said...

cik mat sy pun suke DTS!!!! :D

BEN ASHAARI said...

saya suka blog awak la CMG .. meletop gituww..hehe

Mat Gebu said...

salam hanna...
Silakan dan terima kasih dari DTS untuk anda..

salam Dr Liana...
Eerkk, terima kasih Dr..

salam BA...
Cehh, dah2 pi balikk...apa sibuk2 nihh..hehe, terima kasihh uncle ben!

watie said...

Banyak resepi DTS yer.....saya suka...

ShueQry said...

saya dah jatuh Chinta ngan blog ni..seorang geek yang kuat makan,itulah saya..

Disclaimer

Dunia masakan memang unik. Dari bahan-bahan asas boleh bertukar kepada ribuan jenis masakan yang berbeza rupa, gaya dan rasa.. Itulah keajaibannya... Tiada sempadan untuk berkongsi ilmu mengenainya....

AMARAN KERAS!!!!
DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK... HAKCIPTA TERPELIHARA.