BEN ASHAARI

Thursday, November 25, 2010

SEGMEN PANAS DI BLOG "B.A"...

Salam semua, hehehe, seperti biasa, promo untuk geng se"skandal" mat gebu..hahaha, releks lah beb, mat gebu masih waras laaa..Setakat promo segmen blog kawan2 apa lah salah. Ben ada segmen baru untuk semua peringkat blogger, tak kira, luu otai kaa, baru nak masak ranum kaa, atau masih freshie, semua boleh.. Ok, sebab mat malas nak tulis, aku salin jee dari blog Ben eks..

  1. Buat satu entri baru ..
  2. Letak Header image sebagai tanda pengenalan ..
  3. Tulis tajuk : SAYA SUKA BLOG AWAK LA ! dan linkkan ke entri ini....
  4. Sila PILIH 5 BUAH BLOG YANG KORANG SUKA SANGAT MASUK BACA .. PILIH DENGAN BIJAK !
  5. Sila beri penjelasan kenapa korang pilih blog tersebut ..
  6. Sila tulis , SAYA MENGETAHUI SEGMEN INI DARI BLOG ....
  7. Sila pergi ke blog yang korang pilih tadi tu .. dan masuk ke ruangan komen .. Tinggalkan komen di situ .. komen tu hendaklah ditulis " SAYA SUKA BLOG AWAK LA .. " dan tinggalkan url entri korang di situ ! Entri yang korang buat segmen ni .. OK ?
  8. Kemudian , barulah tinggalkan url korang kat entri ini .. entri segmen korang tu ..
Erkk kurang lebih laaahh, baca dengan teliti eks...tu mat kopi pes dari blog ben, apa2 masalah boleh YM dia...orait...salammm sayang dari DTS - Mat Gebu



10 comments:

sofi said...

salam, mat, kak sofi nak ucap thanx. semalam n3 ttg mat yg kak sofi buat tu ramai yg jengah. lepas tu, link dari tiffinbiru ni pun ramai sungguh! ceria rasanya walaupun internet meragam...
thanx again.

Citarasa Rinduan said...

salam..

cik mat...ben nie kan...geliga sungguh...
macam2 segmen yang diperkenalkan..yang untung?...kami blogger baru juga

akuanakpahang (AAP) said...

Salam Mat gebu...
Kita datang tumpang baca aje :)
Semoga sihat ceria sentiasa.

Jom Singgah "Mungkin ada sesuatu yang menarik utk anda"

nurazzah8 said...

Salam Cik Mat,

Apa khabar? lama tak update blog PML? rindu nak tgk PML CMG...

ni saya tinggalkan komen sbg syarat memasuki segmen: " SAYA SUKA BLOG AWAK LA .. " oleh En Ben Ashaari.

mai lah jenguk sini:

http://nurazzah8.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

miszlullaby said...

Saye suke sangat blog cik mat.=)

http://miszlullaby.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

Shahazrin said...

SAYA SUKA BLOG AWAK LA

http://www.shahazrin.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

wafiywary said...

APA KHABAR ENCIK GEBU? HARAP BAIK2 SAHJA.

SAYA NK TGGLKAN KOMEN:

SAYA SUKA SANGAT2 DENGAN BLOG MAT GEBU ;P

http://wafiyakasiperamah.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

nad_ira said...

SAYA SUKA BLOG AWAK LA..

http://smileandsmilealwayz.blogspot.com/2010/11/segemen-saya-suka-blog-awak-la.html

cek chun said...

saya suka blog awak lah :)
http://cekrasala.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

SHARIERALYA said...

suka dgn resepi2 dr abg mat nih...