BEN ASHAARI

Saturday, November 27, 2010

BLOG PILIHAN MALAYSIA 201O...MARI MENGUNDI!

Salam semua, N3 kali ni sekadar nak bagi tau bahawasanya Dapur Tanda Sempadan telah disenaraicalonkan sebagai salah satu blog pilihan malaysia 2010, bagi kategori "blog tutorial pilihan". Terima kasih pada yang mencalon dan mengundi. Undian bagi peringkat pertama akan belangsung dari 10.00 malam 26 hb 2010 hingga 8 pagi 30 hb November 2010, boleh klik disini... Jadi kalau ada kelapangan waktu boleh lah anda semua melihat2...Turut tercalon beberapa blog hebat masa kini dari pelbagai kategori. Psttt jiran sepagar DTS, Ben Ashaari pun ada (blog personal suami pilihan)....Terima kasih juga mat pada blogger "ShahAzrin" dengan N3 mengenai pekara ini diblog beliau disini... Pada anda2 semua buat lah pilihan yang bijak, salam sayang dari DTS - Mat Gebu....

38 comments:

NurulAsyikinAziz said...

Saya suka sgt blog Encik Mat Gebu :). Saya join segmen from Encik Ben Ashaari :)

Saya suka blog awak la!!

http://sho3qay.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

Shahazrin said...

terima kasih Mat.. DTS memang best...

HaSue said...

Tahniah..dah vote for DTS..good luck yer cikmat!! :)

izahdaut said...

hah vote dts..slmt maju jaya cik mat

K.Nor said...

salam che mat, dah vote dah... saingan sengit gak tu utk dts.. mudah2an dts berjaya :)

Sis-Lin said...

Tahniah Mat..mmg sepatutnya ko tersenarai..
eh jiran sepagar ko tu mesti ada jgk, dh mcm kembar Thailand..heheheheh

hana said...

dah vote!! wa caya sama lu! kekekeke

CUTIE CHOLTZ & BAKERYZ said...

dah vote DTS...
gud luck ya...

Ummi Alifya said...

salam Mat Gebu...
sayang selalulah kat awak...gue udah vote..tapi biarlah rahsia..(rahsia lah sangat..hee)...u always thumb!!!

EDDIE YUSTIN said...

salam..saya mesti undi CMG...TANIAH TERCALON

MamaFaMi said...

All the best to you Mat.
Sementara tu, kalau ada sedikit masa terluang, silalah ke blog mama ambil award ye. Tiada paksaan.. :D

Mat Gebu said...

Terima kasih semua....and to my dear mamafami, terima kasihhhhhhhhh!!!..

akuanakpahang (AAP) said...

Selamat maju jaya semunya.
*Susah juga nak buat pilihan semunya hebat-hebat berlake kelabu mata :)
Jom Jalan-jalan Ke Pahang "Tak kenal, maka tak cinta."

ckLah@xiiinam said...

Tahniah....

Anna Qawina said...

selamat maju jaya En Mat..semoga terus berjaya...chaiyokk..chaiyookk..ehhee

dah vote...:)

riena said...

Saya suka blog awak la!

http://riena-jurnal.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

Kalamhati said...

Salam Cik Mat..

Done!wish u all the best!!..=)

nur said...

ya sudah diundi CMG

Hariz said...

Saya sayang mat gebu! Muacksss! hehehe

http://profhariz.com

Mama Zara said...

dah undi blog cik mat..hihi..
btw, lari topik jap...mama nk tanya soklan ni cik mat:

cemana nak buat kuah puding koktel, tanpa ketul2..

mama campur susu cair+air+gula+buah laici dlm tin(skali ngan air dia) + buah koktel.

dah kacau sentiasa, end up cam berketul2 jugak..huhuu

ada petua tak?

Mekar said...

Segannya nak habaq :-P . saya pun dan vote blog DTS. From : www.whitepearl1400.blogspot.com

Black Winter said...

Wah... tahniah kerana tersenarai.
Peluang cerah ni!

SAYA SUKA BLOG AWAK LA!

http://jotsofme.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

Hehehe~

Ummi said...

Mat...tahniah tercalon...ko terhebat! Moga terus sukses la yeaa!

aNa d'sKoDenG said...

dah..dah undiiiiii..

gud luck

mamawana said...

Like like yr blog...

Tn.Punya said...

jom buang undi..

Melur Jelita said...

Salam Cik Mat Gebu,
sudah undi dan sudah buat n3 khas untuk Cik Mat dan bloggers pilihan saya.

http://melurjelita.com/mari-undi-ben-ashaari-cik-mat-gebu-suffer8zine-lolz.html

Mat Gebu said...

Terima kasih sekali lagi, hehe, saja suka2...blog mat gebu berada dalam keadaan sekarang pun sudah syukur alhamdulillah, bukan apa, kita bagi support pada penganjur, tu saja...

:: m.u.n.i.r.a :: said...

wow patut tercalon!
best laa blog masak-masak nih!*thumbs up!*

gud luck mat gebu!

Matika Love 131020 said...

abg ben...abg ben...

Mat Gebu said...

salam munira...
Terima kasih, saja memeriahkan majlis, menang ke tak tu tak jadi hal..

salam matika love...
Eerkk..Abg Ben dok sebelah..sini pakcik mat lahh...hehe

Citarasa Rinduan said...

salam..
cik mat..sudah semestinya anda layak..

psst...saya dah pilih/undi anda...terhebat

Mat Gebu said...

salam CR...
Terima kasih ayu..

Mat Gebu said...

salam mama zara..
Try masak guna kaedah meletakkan bekas yang berisi bahan2 kuah pudding, atas periuk yang berisi air panas mendidih, kacau hingga suam..

efa nur said...

efa dah vote..
GUD LUCK DTS......:)

Miza Yusof said...

tahniah cik mat. cik mat memang layak :)

Mama Zara said...

thanks cik mat...x sabar nak cuba cara tu plak :)

Suejoshua said...

Vote semestinya aku buat untukmu...banyak kali vote ok! hihi..sambil tak lupa vote juga kat rakan2 yg yang aku kenali...

Disclaimer

Dunia masakan memang unik. Dari bahan-bahan asas boleh bertukar kepada ribuan jenis masakan yang berbeza rupa, gaya dan rasa.. Itulah keajaibannya... Tiada sempadan untuk berkongsi ilmu mengenainya....

AMARAN KERAS!!!!
DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK... HAKCIPTA TERPELIHARA.