BEN ASHAARI

Friday, July 30, 2010

LAPORAN HARI KE-2....MAT - BEN.

Cakk!!, Buat apa tuuu...Salam semua, sebelum masukkan N3 masak2, nak letak selingan kejap atau iklan. Ini laporan hari ke-2 (29 hb Julai 2010), sejak Mat dan Ben bertukar URL FEED....Waaa, sah2 ada kata aku nak berlagak nihh..betul tak?.. Hahaha, apa sekali koo kata pun pak tua tak kesahhh. Eh..ini bukan idea tak masuk akal, jangan pandang "ala aw-aw"
yea...tengok tu graf, mencanak2 kan?.. Lepas ni mesti ada yang kata aku gila traffic pulakkk....sahhh..dah ada tu yang ngata,..hahaha. Saja lah nak share, biar blogger2 lain ber'SEMANGAT!!!".. Excelikan saja nak test market blogger masak2 macam kami2 ni... Kalau tak caya boleh tengok sorang lagi teman blogger masak2, "Kak Ummi Kuantan"...dia pun buat kooo, dan hasilnyaa..jeng..jeng..jengg, pi tengok sendiri lahh kat sini.....

Ini dari jam 12 malam hingga 10 pagi semalam....sendiri tengok okey...malas nak cerita, segan ada malu pun ada..

Yang ni pulak dari jam 11 pagi hingga 10 malam tadi...Amacam, ada perasan tak?..Naik tau angka PV dan UV tu. Kelmarin PV = 11004 dan semalam PV = 11989. Manakala, kelmarin UV = 4046 dan semalam UV = 4261.. Panas juga kan.

Lepas tu kita tengok pulak referral, ikhsan dari nuffnang. Cuba tengok sapa duduk carta top 15?..Sebelum kita buat program tukar2 URL FEED ni, paling top sekali ialah blog Kak Liza, sekarang dah diambik alih oleh orang lain, sapalah budak bertuah tuu gamaknya yeop, tiba2 je
melonjak naik koo... Ok lah penat dah, nak sambung buat keje lain..N3 ni kejap je..tak lama. Apa2 kemushkilan boleh lah tanya Ben Ashaari yeaa....

10 comments:

EDDIE YUSTIN said...

Salam ..berbaloi betulkan Cik MAT...Idea Ben betul -betul berkesan..Taniah

aibaks said...

betul tuh.. aibaks pun nak cuba wat feed camtuh..

joegrimjow said...

perghh
hebat2

paan sabri said...

4k uv? gle best.. sye nk dpt 1k for 1week pon pyah..

Shahrul Shaharuddin said...

Umakk aihh~ terkojut den tgk itu stat! huhu terbaek lah traffic.. =D

yours
SH

Hariz said...

Gila Kencangggggggg

New Entry Prof-Hariz
Kenapa Mama Perlu Berbohong?

fndrocka said...

mak datok...tingginya graff

Mat Gebu said...

Salam semua, tak pe pelan2 kayuh, jadi kalau anda boleh plan buat pertukaran "url feed", insya allah akan berhasil, apa2 pun kena berbincang dulu dengan pasangan blogger anda..

Ahmad Tajuddin Abdullah said...

1st time dengar sal tukar2 blog feed...camne 2 kak??

Nour Eyza said...

mantopnya en mat!
hahahaha =)

Disclaimer

Dunia masakan memang unik. Dari bahan-bahan asas boleh bertukar kepada ribuan jenis masakan yang berbeza rupa, gaya dan rasa.. Itulah keajaibannya... Tiada sempadan untuk berkongsi ilmu mengenainya....

AMARAN KERAS!!!!
DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK... HAKCIPTA TERPELIHARA.