BEN ASHAARI

Sunday, June 27, 2010

BEN ASHAARI + KELAB MASAKAN DI FB...

Salam semua, N3 pendek hari ni mat nak menjemput semua blogger dari blog masak2, menyertai "Kelab Masakan".....idea sapa lagi kalau bukan Ben Ashaari. Jadi elok lah kita menyertai kelab tersebut. Lagi ramai blogger masak2 join, lagi bagus dan meriahhh...At least boleh juga tau blog masak yang kita kurang pasti kewujudannya. Untuk maklumat lanjut boleh ke sini.... atau terus ke Kelab Masakan di sini.... Sekian dulu...

6 comments:

alinac lover said...

waaa...saya da mula minat masak taw..tq jgk pada mat gebu~
gmbr yg menrik~ hehe

Sidratul Muntaha said...

hrus ku joint nih.

Sa-buah hati... said...

En. Mat kenapakah tarikh entry sudah 27hb??

Mat Gebu said...

salam alinac...
Syukur alhamdulillahh...memasak ni kira kerja "seni" juga..

salam sidratul...
Wajib join, kita kasi meriah..

sala, sa-buah hati..
Oooo, sebab nya N3 atas tu dalam keadaan "stcky mode" sampai 27hb dari tarikh hari ni 23hb, ini bermakna kalau saya letak N3 baru, N3 yg ni tetap dok kat atas sampai 27hb....sekian wassalam..

Nabella said...

I follow yer..

Mat Gebu said...

salam nabella...
Terima kasih puan...

Disclaimer

Dunia masakan memang unik. Dari bahan-bahan asas boleh bertukar kepada ribuan jenis masakan yang berbeza rupa, gaya dan rasa.. Itulah keajaibannya... Tiada sempadan untuk berkongsi ilmu mengenainya....

AMARAN KERAS!!!!
DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK... HAKCIPTA TERPELIHARA.