BEN ASHAARI

Saturday, May 15, 2010

HAPPY TEACHER'S DAY!..

Esok 16 May ialah hari guru, sempena menyambut hari guru esok, mat mengucapkan selamat hari guru pada semua guru di Malaysia dan tak lupa rakan2 blogger yang berkerjaya sebagai guru...dan juga bekas2 guru...antara yang mat kenal pasti ialah- Cikgu Isza (manis orangnya..), Ben Ashaari (bekas guru....garang weyyyy!!!), Aziemas (cikgu sekolah ugama..sopannn), Kak Rozie Rembau (yang ni pandai melukis), Kak Azah Sabah (orang Kolopilah nihh), Hana the power puff jawa gurl (mati lah kena rotan), Tok Nabe (dulu2 ingat tua, rupanya muda lagi...hahaha), Cikgu Linda (isteri Kasawari), Kak Seha (sepupu mat), Kak Mah (sepupu), Kak Nor64 (betul kan, akak ibu guru?) dan yang lain2 juga...maaf jika pak tua terlupa nama2 anda....Anda semua ibarat lilin yang membakar diri sendiri untuk orang lain.....paling penting masa black out..dah nama pun lilin...hahaha, sudi2kan lah ambil tanda ingatan tu, gantung di blog memasing (tak kesah, asalkan anda seorang "guru")...Moga Allah swt membalas jasa2 anda semua...Insya Allah.

18 comments:

cikgu isza said...

terima kasih.. datang ambil ni :)

kasih suci said...

selamat hari guru....

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

abang mat,,ayu kan..sempat mengajor kat mlvk..tapi tulah..cikgu swasta...sekejap jer....merasa gak jadi pendidik..

ousna90 said...

wah..walaupun saya bakal guru,,tapi rasa jgk la tempias bila org wish slamat hari guru...he he..

tOm said...

cik mat gebu...
ada hadiah istimewa utk anda.. =P
sila ambil disini ye:
http://nakashimakureno.blogspot.com/2010/05/and-winner-goes-to.html

azah said...

salam mat..timo kasih yor..cayalah ekau yg pertamo bagi kad kat den..den ambik yor..

hana said...

salam mat...timo kasih la banyok2 sbb ko igt kat aku wpon aku masih title cikgu sedang bercuti aka goyang kaki! tak jadik la aku nak rotan! lagi pong aku cikgu baek! rotan rotan tak main! aku gune kayu balak jerk! wakakakakakaa...aku amik mat! maceh macehhh.....

Jard The Great said...

waaa.. blog neh bnyk resipi besh2 ar.. ehehe..

LYaFRINA said...

datang drp blog Ben....

"SELAMAT HARI GURU"

TokNabe said...

Thank you Che Mat.....

Untuk semua rakan guru..Selamat Hari Guru

nor64 said...

askm Mat, rase nak meleleh pulak airmata akak ni haa..memang pun kami ibarat lilin ..diingat bila dah black out je..kalau tidak tak laku pun huhuhukkk..mekacih yo atas ucapan Mat ni....ingat pulak ko kek akk ni ..nanti akk ambik yo.... muahhhh

nor64 said...

askm Mat, rase nak meleleh pulak airmata akak ni haa..memang pun kami ibarat lilin ..diingat bila dah black out je..kalau tidak tak laku pun huhuhukkk..mekacih yo atas ucapan Mat ni....ingat pulak ko kek akk ni ..nanti akk ambik yo.... muahhhh

aly said...

selamat hari guru ^_^

Kie-yu said...

Selamat Hari Guru utk semua warga pendidik~

readers baru Dapur Tanpa Sempadan..

Eciz said...

baru tawuu ben bekas cikgu ye. selamat hari guru. ;))

nak tgk apa yg kamu sudi komennn = BLOG PALING MENYENGAT

Mr AliilA & Mrs AliilA said...

Salam...selamat menyambut hari guru..tuk semua cikgu cikgi..ila ni peminat baru cik mat..tapi akceli dah lama ikut blog tiffin biru nih..sampai terpengaruh nak buat blog sendiri..skang nih tengah excite update blog sendiri..pada ila kan..cik mat ni guru di alam siber yg memang komited..rugi klau tak blajar masak memasak dari cik mat.

azian said...

cik mat...
sy bukan cikgu tapi nak amik jugak bende ni dan gantung kat blog saya...amik ea?heheheh

Azie said...

terima kasih..kita amek ya...kita sopannn????hahhahahahhaha :P alhamdulilah..syukran..syukran :)