BEN ASHAARI

Saturday, September 12, 2009

TERIMA KASIH "NUFFNANG"....

Ok...sebelum mat teruskan dengan n3 masakan, mat nak ucapkan ribuan terima kasih pada "Nuffnang" dan juga semua pengujung blog masak2 mat....Ini cek terbaru yang mat terima. Jangan salah sangka yea, tujuan n3 ni hanya untuk menunjukkan bahawa "nuffnang" tu bukan lah saja2 meletakkan iklan di blog kita tanpa memberi hasil. Tapi kenalah bersabar, mat dulu pun cuma dapat RM 10, lepas tu dengan izin Allah, baru jadi banyak.....apa2 pun kesabaran itu penting dan kena yakin bahawa rezeki itu pasti ada untuk kita, insya allah... Bagi yang belum ada, tu boleh lah melayari "Nuffnang" untuk mendaftar.....

16 comments:

ain said...

wowwwww!!!! cik mat dpt duit rayaaa!! nak cikitttt!!!hihihi

Raihan Shaari said...

Bestnya duit raya mat.... berkat kesabaran, akan ada hasilnya.. Ni kena contohi mat...

ann-dehouzze.... said...

raya sakan la ko mat nanti..heh!heh!

Am-flora said...

wah! bestnya.. raya sakanlah ya! nak duit raya cik mat!!! (ngalahkan bebudak lak ya!)

Ezatul Farrita bt Mohd Alwi said...

cik mat, acer cite pasai nuffnag ni? x paham le

Ummi said...

Woooowww...ini akak jeles nih! Bila la pulak turn akak huk,huk...Mat, boleh dah beli 1 lg almari untuk letak RA ko tuh, hheeee..tp simpan sikit tuk duit raya akak eh...Betul2 durian runtuh ko dpt sempena Aidilfitri ni ya Mat..bertuahnya..!! Jeleeessss niiiiii...uwaaaa..nak gak..Akak tgh sabar tggu turn akak nih...huk, huk, ntah tahun bila dpt eh...wakakaa

MamaFaMi said...

Eeee Mat ni... dah besor panjang pun leh dapat duit raya lagi eh? Hihihi... dengan nada nada jeles yang amat terserlah gah gitu!

hana said...

wowwwwwwww!! duit ghayeeeeee!! tumpang singgit dua boley takkk?? kehkehkeh

kak ina kl said...

salam mat..betul tu..sikit-sikit lama-lama dapat RA...bukan senang nak kumpul sebanyak tu..mungkin akak nak dapat mcm tu lama lagi..pssss bagilah tip kat akak ek..

ZIRAFAH MUDA!! said...

salam cik mat.. camne caranyer nak dpt duit tu? saya x berapa faham.. click2 gak kat nuffnag tu tp xpaham gak... leh x cik mat terangkan sket camne.. n ade tips ek nak dptkan pulangan dr nuffnag??? hehe

iQa said...

Assalamualaikum.. cik mat, kita dah dign up kat nuffnang tu tapi xreti la.. leh ajar cikit x?thx a lot cik mat..

Rabiatul Adawiyah said...

bestnyer.. saya baru dapat RM 0.25 jer.. hukhukhukhuk...

ZIRAFAH MUDA!! said...

camne nuffnang kire?

Muna said...

alhamdulillah....rezeki ramadhan

CoolandEasy said...

Cik mat leh tunjuk ajar tak?kite baru je dlm nuffnang ni..Tapi baru dua hari sk dah dpt 3stars..tapi xda income pun hehe..dia kire cane ek actually?kire pada paparan ke?pada unik ek??

Adda said...

salam cik mat... saya dh go through wed nuffnang tu, tp maseh tak berapa jelas lagi. camne dgn adanya "nuffnang" tu kita leh dpt duit yer? boleh terangkan serba sedikit tak cara dpt income dr nuffnang?

Disclaimer

Dunia masakan memang unik. Dari bahan-bahan asas boleh bertukar kepada ribuan jenis masakan yang berbeza rupa, gaya dan rasa.. Itulah keajaibannya... Tiada sempadan untuk berkongsi ilmu mengenainya....

AMARAN KERAS!!!!
DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK... HAKCIPTA TERPELIHARA.