MEMO HARI IBU DARI WAWA - Dapur Tanpa Sempadan...

Tuesday, May 12, 2009

MEMO HARI IBU DARI WAWA

Sebelum tu mat nak mohon maaf pada "wawa" sebab terlewat mengangkut award yang dia beri khas sempena hari ibu (of couse lah to my beloved mother!!!)...Terima kasih yea wawa...tak terlambat juga selamat hari ibu pada anda juga...sebenarnya selagi kita bernafas hingga nafas terakhir, ibu sentiasa tersemat abadi di hati kita...

2 comments:

ain said...

semalam ibu kita adalah ibu kita, hari ini pulak, kita adalah ibu pd anak2 kita, akan dtg nak kita kan jadi ibu pulak pada cucu kita.

MrsNor said...

mat~ akak ada baca kat satu blog dok kata haram sambut hari ibu sebab menyerupi sambutan org2 kafir kristien.. aduhhh pulak dahhhh.. kalau gitu bulan ogos tu tak payah ada ler kan sebab tu pun salah satu unsur agama kafir juga kalau tak silap..ish ish ishh manusia ni macam2 hal. Akak tak kisah janji ahad lepas akak raikan dua ibu akak di Bukit Kluang, enjoy habissss

Peringatan

AMARAN KERAS!!!!

DILARANG MELAKUKAN PENGAMBILAN SEBARANG MATERIAL TERUTAMA "GAMBAR" DARI BLOG INI TANPA IZIN DARI PEMILIK. HAKCIPTA TERPELIHARA.